Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολιτικό δράμα

Η Ελίζαμπεθ Σλόαν (Τζέσικα Τσάστεϊν) βρίσκεται στα υψηλά κλιμάκια του πολιτικού λόμπι της Ουάσιγκτον. Ωστόσο, θα αρχίσει να βλέπει τον κόσμο με διαφορετικό μάτι όταν αρνείται να αναλάβει έναν πελάτη που θέλει να προωθήσει το lobbying των όπλων. Αποφασίζει, λοιπόν, να υποστηρίξει τον πολιτικό αγώνα για την υπερψήφιση ενός νομοσχεδίου κατά της αλόγιστης οπλοκατοχής στην Αμερική. Η «Κυρία Σλόαν», του Τζον Μάντεν, μεταδίδεται απόψε από την ΕΡΤ1 (21.30) και θα είναι διαθέσιμη για επτά ημέρες στα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ.

Αστυνομικό θρίλερ

To αστυνομικό – ψυχολογικό θρίλερ «The call», σε σκηνοθεσία του Μπραντ Αντερσον, επιλέγει για την αποψινή βραδιά ο Alpha. Μια λεπτή κλωστή χωρίζει μια έφηβη, θύμα απαγωγής, από τη μόνη ελπίδα σωτηρίας της: μια ψύχραιμη, καθησυχαστική φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής της ειδικής υπηρεσίας 911. Η τηλεφωνήτρια Τζόρνταν Τέρνερ, καθοδηγώντας μια ομάδα νέων αστυνομικών σε μια ακόμη μεγάλη επιχείρηση της υπηρεσίας, προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή της κλήσης. Πρωταγωνιστεί η Χάλι Μπέρι.

«Αγριες μέλισσες»

To 92o επεισόδιο της σειράς «Αγριες μέλισσες» έρχεται απόψε στους τηλεοπτικούς δέκτες (22.45, ΑΝΤ1). Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτας του Διαφανίου ως παράνομης κίνησης των αγροτών και η προφυλάκιση δύο εξ αυτών προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση ολόκληρου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του με τον αέρα του νικητή, ενώ η Ασημίνα αρχίζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την Ελένη και τη Δρόσω.

Ο γιατρός της καρδιάς

Αναστάτωση επικρατεί στο αποψινό επεισόδιο της ιατρικής δραματικής σειράς «Γιατρός: Η ιστορία ενός θαύματος» (ΣΚΑΪ, 21.30), η οποία φαίνεται να κερδίζει τις καρδιές των τηλεθεατών. Η Κιβιλτσίμ, εξοργισμένη από τις πρωτοβουλίες της Μπελίζ, καταστρώνει ένα σχέδιο για να πάρει στα χέρια της τον απόλυτο έλεγχο του νοσοκομείου. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Αλί, αν και καταφέρνει να βρει λύση σε μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αισθάνεται πως κάτι τον τραβάει πίσω, καθώς δεν θα ήθελε να γίνει βάρος για τη Ναζλί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή