Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκτέλεση εν ψυχρώ

Η ταινία «Μια στάση πριν το τέλος», σε σενάριο και σκηνοθεσία Ράιαν Κούγκλερ, που προβάλλεται απόψε από την ΕΡΤ1 (00.15), είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Αφηγείται την τελευταία ημέρα της ζωής του 22χρονου Αφροαμερικανού Οσκαρ Γκραντ, ο οποίος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2009, βρέθηκε μαζί με τη γυναίκα του και τους φίλους του σε έναν σταθμό τρένου κοντά στο Σαν Φρανσίσκο. Εκεί, χωρίς σοβαρή αφορμή, ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε και τον σκότωσε εν ψυχρώ. Παίζουν: Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Οκτάβια Σπένσερ κ.ά.

Η επιστροφή της Αλίκης

H ταινία φαντασίας του Τιμ Μπάρτον «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» μεταδίδεται απόψε από τον Alpha (22.00). Η 19χρονη, πλέον, Αλίκη επιστρέφει στον παράξενο κόσμο που είχε επισκεφθεί όταν ήταν πολύ μικρή, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ξανασυναντήσει τους παιδικούς της φίλους: τον Λευκό Κούνελο, τη Γάτα του Τσέσαϊρ, τους δίδυμους Τουιντλντί και Τουιντλντάμ, αλλά και τον Τυφλοπόντικα, τον Μεταξοσκώληκα και φυσικά τον Τρελο-Καπελά. Παίζουν οι Τζόνι Ντεπ, Μία Βασικόβσκα, Αν Χάθαγουεϊ, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ.

Μεταμοντέρνο γουέστερν

Ο Κουέντιν Ταραντίνο «χτυπάει» απόψε στο Mega (23.00) με την ταινία του «Django: ο τιμωρός». Πρόκειται για ένα σπαγγέτι γουέστερν σε μεταμοντέρνα έκδοση, το οποίο είχε κερδίσει πέντε υποψηφιότητες για Οσκαρ, η μία εκ των οποίων στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας. Στο φιλμ θριαμβεύουν ο κυνισμός, η βία, οι επαναστατικοί χαρακτήρες, το μαύρο χιούμορ και οι εξαιρετικές μουσικές επιλογές. Πρωταγωνιστούν οι Τζέιμι Φοξ, Κρίστοφ Βαλτς, Λεονάρντο ντι Κάπριο, Κέρι Ουάσιγκτον και Σάμιουελ Τζάκσον.

Κατοικίδια εν δράσει

Τι κάνουν τα αγαπημένα μας κατοικίδια ενόσω εμείς λείπουμε από το σπίτι; Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Μπάτε σκύλοι αλέστε 2», σε σκηνοθεσία Κρις Ρενό, η οποία προβάλλεται απόψε από την Cosmote TV (21.00, Cosmote 1 HD), δίνει την απάντηση. Στη Νέα Υόρκη, η ζωή του Μαξ, ενός τυπολατρικού πιστού σκύλου, αλλάζει όταν η Κέιτ παντρεύεται και αποκτά μωρό: ο Μαξ εξελίσσεται σε προστάτη του σκανδαλιάρικου μικρού, ωστόσο μια εκδρομή θα δοκιμάσει τα νεύρα όλων. Η σκηνοθεσία είναι των Κρις Ρενό και Τζόναθαν ντε Βαλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή