Τηλεοπτικές προτάσεις

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στοιχειωμένος έρωτας

Το μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κινγκ «Bag of bones», μια στοιχειωμένη ερωτική ιστορία, μεταφέρθηκε σε τηλεοπτική μίνι σειρά, σε σκηνοθεσία του Μικ Γκάρις, η οποία μεταδίδεται απόψε στο Mega (00.00). Πρωταγωνιστής είναι ένας επιτυχημένος συγγραφέας, ο οποίος μετά τον θάνατο της γυναίκας του αντιμετωπίζει συγγραφικό σοκ και δεν μπορεί να γράψει ούτε λέξη. Ταυτόχρονα, αρχίζει να έχει αλλόκοτους εφιάλτες και να δέχεται υπερφυσικές «επισκέψεις». Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Αναμπεθ Γκις, Ανίκα Νόνι Ρόουζ κ.ά.

Συμβόλαιο εκδίκησης

Η αμερικανική δραματική ταινία του Ραμίν Μπαχράνι «99 σπίτια» μεταδίδεται απόψε από την ΕΡΤ3 (22.00). Ο Ντένις Νας, ένας νέος πατέρας, μόνος και άνεργος, πρέπει να φροντίσει τον γιο και τη μητέρα του, οπότε αναγκάζεται να δουλέψει για τον Ρικ Κάρβερ, τον αδίστακτο μεσίτη που του έκανε έξωση. Κατά τη διάρκεια αυτού του «συμβολαίου με τον Διάβολο», το θύμα θα αντιστρέψει τους όρους και θα πληρώσει το τίμημα της εκδίκησης που επιλέγει να πάρει. Πρωταγωνιστούν: Αντριου Γκάρφιλντ, Μάικλ Σάνον, Λόρα Ντερν.

Επιστημονική φαντασία

Ο Ματιέ Κασοβίτς σκηνοθετεί τους Βιν Ντίζελ, Mελανί Τιερί, Μισέλ Γεό, Σάρλοτ Ράμπλινγκ και Ζεράρ Ντεπαρντιέ στην ταινία επιστημονικής φαντασίας και δράσης, γαλλο-αμερικανο-βρετανικής συμπαραγωγής, «Babylon A.D.». Ο Τουρόπ, πρώην βετεράνος που εργάζεται ως μισθοφόρος, αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή: να μεταφέρει μια γυναίκα από τη Ρωσία στις ΗΠΑ. Αυτό που ο ίδιος αγνοεί είναι πως η γυναίκα είναι όμηρος ενός οργανισμού, τον οποίο θέλει να χρησιμοποιήσει μια σέκτα για να δημιουργήσει έναν τροποποιημένο Μεσσία.

Μετανάστες «βαποράκια»

Η ομάδα S.W.A.T. απόψε (23.20, ΣΚΑΪ) αναλαμβάνει να εντοπίσει μια ομάδα εμπόρων ναρκωτικών που χρησιμοποιούν ως «βαποράκια» αθώους μετανάστες. Εν τω μεταξύ, ο Τζιμ δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση του στην ομάδα επιχειρώντας να βοηθήσει τη φυλακισμένη μητέρα του, ενώ οι ηγετικές ικανότητες του Ντάνιελ Χάρελσον, πρώην πεζοναύτη και αρχηγού της ομάδας, τίθενται υπό αμφισβήτηση. Πρωταγωνιστούν: Σέμαρ Μουρ, Στέφανι Σίγκμαν, Τζέι Χάρινγκτον, Αλεξ Ράσελ, Λίνα Εσκο, Κένι Τζόνσον, Πίτερ Ονοράτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή