«Κάτω παρτάλι», ακόμη μία κωμική σειρά

«Κάτω παρτάλι», ακόμη μία κωμική σειρά

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν καιρώ θα δούμε πόσο θα επηρεάσει την κατά Nielsen Audience Measurement κατάταξη των καναλιών η επιστροφή των ελληνικών κωμικών σειρών σε Mega και Alpha από τη μεθεπόμενη εβδομάδα, δεδομένου ότι το κανάλι της Μεσογείων, που έχασε τον Δεκέμβριο την πρωτιά από τον ΑΝΤ1, συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με μερίδιο 17%, έναντι 19,1% το α΄ 20ήμερο του Ιανουαρίου. Ετσι κι αλλιώς, οι λάτρεις της κωμωδίας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ολοκαίνουργα επεισόδια αγαπημένων σειρών, ενώ στο Mega καταφθάνει και μια ολόφρεσκη κωμωδία διά χειρός Λευτέρη Παπαπέτρου («Είσαι το ταίρι μου») και σε σκηνοθεσία της Αμαλίας Γιαννίκου.

Πρόκειται για το «Κάτω παρτάλι» με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσο Χαλκιά, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Νάντια Κοντογεώργη, Μίνωα Θεοχάρη, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Σταύρο Σβήγκο, Βασιλική Τρουφάκου, που θα βλέπουμε από τη Δευτέρα 2/2, στις 22.30. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ένα πρώην golden boy, ο Κωνσταντίνος, στέλεχος διαφημιστικής, που χάνει τη δουλειά του λόγω της κρίσης και μαζί το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Οταν η σύντροφός του, Μυρτώ, του προτείνει να πάνε μαζί στο χωριό της, το Κάτω Παρτάλι, στην ορεινή Αρκαδία, με σκοπό να εξερευνήσουν την πιθανότητα να μετακομίσουν εκεί και να ασχοληθούν με τον αγροτουρισμό ή εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ή στην τελική απλώς να δουν από κοντά την ξακουστή… γιορτή του Μούσμουλου, ο Κωνσταντίνος δέχεται απρόθυμα. Μαζί τους, για να αλλάξει παραστάσεις, έρχεται η αδελφή του Βίβιαν, μια πληθωρική socialite, γέννημα-θρέμμα του Λαιμού Βουλιαγμένης, που μόλις ανακάλυψε την απιστία του υπερχρεωμένου εισοδηματία συζύγου της. Στο Κάτω Παρτάλι τούς περιμένει η οικογένεια της Μυρτώς – ο σκληροτράχηλος και περήφανος πατέρας της, ο Διαμαντής, η γλυκιά μητέρα της, η Μοσχούλα, και ο Βλάσης, ο πρώην φίλος της Μυρτώς, ο οποίος δεν έχει πάψει να την αγαπάει… Ομως το χωριό και άνθρωποί του δεν είναι αυτό που φαντάζονται οι καλομαθημένοι Αθηναίοι…

Από τις 2/2 αρχίζουν ολοκαίνουργια επεισόδια του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Alpha), από τις 3/2 κάθε Τρίτη θα προβάλλεται «Το σπίτι της Εμμας» (Mega) και από 4/2 την Τετάρτη «Με τα παντελόνια κάτω» (Mega). Τη σημασία της έχει η προβολή διπλού επεισοδίου της ανανεωμένης σε πρόσωπα και χαρακτήρες σειράς «Κλεμμένα όνειρα» (Mega) την Παρασκευή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή