«Return to Space»: Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Έλον Μασκ στο Netflix

«Return to Space»: Πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ του Έλον Μασκ στο Netflix

Η προσπάθεια του Έλον Μασκ και των μηχανικών της SpaceX που αναλαμβάνουν να επιστρέψουν αστροναύτες της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να φέρουν την επανάσταση στα διαστημικά ταξίδια, παρουσιάζεται μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προσπάθεια του Έλον Μασκ και των μηχανικών της SpaceX που αναλαμβάνουν να επιστρέψουν αστροναύτες της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να φέρουν την επανάσταση στα διαστημικά ταξίδια, παρουσιάζεται μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Return to Space». 

Το «Return to Space», που έρχεται στο Netflix στις 7 Απριλίου, αποτελεί μια εσωτερική ματιά στο τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην εξερεύνηση του διαστήματος, δίνοντας έναυσμα στους …ονειροπόλους.

Η ταινία είναι δημιούργημα των Elizabeth Chai Vasarhelyi και Jimmy Chin, των οποίων το έργο περιλαμβάνει το «The Rescue», για τους δύτες που έσωσαν μια ομάδα εφήβων στην Ταϊλάνδη από βέβαιο θάνατο και το «Free Solo», ένα ορειβατικό έπος που τους χάρισε ένα Όσκαρ. 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή