Γουίλ Σμιθ: Ακυρώνεται η δεύτερη σεζόν του «This Joka»

Γουίλ Σμιθ: Ακυρώνεται η δεύτερη σεζόν του «This Joka»

Η απόφαση δε σχετίζεται με το περιστατικό με τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ, όπως λένε εκπρόσωποι της πλατφόρμας Roku.

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ύστερα από το χαστούκι του στον Κρις Ροκ στην τελετή των Όσκαρ, αναμενόμενα ο Γουίλ Σμιθ συζητήθηκε πολύ το προηγούμενο διάστημα, με τη χειρονομία του να προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις. 

Η κίνηση του Σμιθ οδήγησε την Ακαδημία λίγο αργότερα να τον αποκλείσει από τα Όσκαρ. 

Τώρα, όπως αποφασίστηκε, η σειρά «This Joka» με οικοδεσπότη τον Γουίλ Σμιθ δε θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν, αν και όπως εξηγούν εκπρόσωποι της streaming πλατφόρμας Roku, η απόφαση δε σχετίζεται με το περιστατικό των Όσκαρ. 

Συγκεκριμένα, σημείωσαν στο Deadline ότι η απόφαση «δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό στην τελετή απονομής των Όσκαρ και το χαστούκι που έδωσε ο Σμιθ στον κωμικό Κρις Ροκ στη σκηνή».

Στη σειρά συμμετείχαν κωμικοί όπως οι Μπάρον Βον, Σον Πάτον, Ρόζμπουντ Μπέικερ και Μάρτιν Ουρμπάνο. Η σειρά εξερεύνησε τη «φύση της κωμωδίας» και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να φέρει κοντά τους ανθρώπους, παρουσιάζοντας ανερχόμενους, καταξιωμένους και θρυλικούς κωμικούς μαζί.

Πάντως, διάφορα πρότζεκτ στα οποία συμμετείχε ο Αμερικανός ηθοποιός διακόπηκαν μετά το περιστατικό στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ. Σύμφωνα με το THR, το Netflix σταμάτησε σιωπηρά την παραγωγή της ταινίας θρίλερ «Fast And Loose», στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει ο Γουίλ Σμιθ. Στο μεταξύ, εκπρόσωποι της Apple TV+ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τι θα γίνει με την ταινία «Emancipation» με τον Σμιθ σε πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2022.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή