Πέθανε ο Κένεθ Γουέλς, ο «Γουίντομ Ερλ» από το «Twin Peaks»

Πέθανε ο Κένεθ Γουέλς, ο «Γουίντομ Ερλ» από το «Twin Peaks»

Ο Καναδός ηθοποιός που οι περισσότεροι μάθαμε μέσα από τη σειρά του Ντέιβιντ Λιντς ήταν 80 ετών

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε στα 80 του χρόνια ο Κένεθ Γουέλς, ο Καναδός ηθοποιός που πολλοί γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του Γουίντομ Ερλ στο τηλεοπτικό «Twin Peaks» του Ντέιβιντ Λιντς. 

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού έγινε γνωστή μέσα από το ACTRA, το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό δηλαδή σωματείο του Καναδά. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. 

Στην ανακοίνωση διαβάζουμε: «Ο Κεν ήταν ένας από τους σπουδαίους περφόρμερ του Καναδά με εκατοντάδες αξιομνημόνευτους ρόλους μέσα στις δεκαετίες. Θα μας λείψει πολύ. Τα συλλυπητήριά μας στους αγαπημένους του». 

Μπορεί οι περισσότεροι να τον συνέδεσαν με τον ρόλο του Γουίντομ Ερλ στην κλασική σειρά του Λιντς, πάντως ο Κένεθ Γουέλς είχε ένα πλούσιο βιογραφικό με περισσότερους από 200 ρόλους στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη. 

Είχε εμφανιστεί στο «X-Files», το «Νόμος & Τάξη», το «Star Trek: Discovery», ενώ έπαιξε και σε ένα επεισόδιο του «Twilight Zone», μεταξύ πολλών άλλων. 

Με πληροφορίες από το Deadline. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή