«The Handmaid’s Tale»: Όλα όσα γνωρίζουμε για την πέμπτη σεζόν

«The Handmaid’s Tale»: Όλα όσα γνωρίζουμε για την πέμπτη σεζόν

Το «The Handmaid’s Tale», η πολυβραβευμένη σειρά της streaming πλατφόρμας Hulu, αναμένεται να επιστρέψει για την πέμπτη σεζόν και ήδη υπάρχουν μερικές πρώτες πληροφορίες όσον αφορά τη συνέχεια της ιστορίας

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «The Handmaid’s Tale», η πολυβραβευμένη σειρά της streaming πλατφόρμας Hulu, αναμένεται να επιστρέψει για την πέμπτη σεζόν και ήδη υπάρχουν μερικές πρώτες πληροφορίες όσον αφορά τη συνέχεια της ιστορίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στον ιστότοπο του The New Yorker, η πρωταγωνίστρια, παραγωγός αλλά και σκηνοθέτιδα για κάποια επεισόδια της σειράς Ελίζαμπεθ Μος (Τζουν Όσμπορν), αποκάλυψε λεπτομέρειες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου που ξεκίνησαν στον Καναδά, τον Φεβρουάριο του 2022. Την έναρξη των γυρισμάτων φανέρωσε η ηθοποιός Αμάντα Μπρούγκελ (Ρίτα) μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Brugel (@amandabrugel)

Η Μος, την οποία αυτό το χρονικό διάστημα παρακολουθούμε στο τηλεοπτικό θρίλερ της Apple TV «Shining Girls», δήλωσε ότι η νέα σεζόν είναι «μια από τις πιο θυελλώδεις διαδρομές» που είχε ποτέ σε παραγωγή, λέγοντας πως «σχεδόν δεν μπορεί να προλάβει (να επεξεργαστεί) τα όσα συμβαίνουν». «Είναι πραγματικά μια σπουδαία σεζόν. Βρισκόμαστε συνεχώς σε εξωτερικούς χώρους για τα γυρίσματα και στο στούντιο πολύ λίγο. Οπότε υπάρχουν πολλά νέα πράγματα για να δει κανείς: νέες τοποθεσίες, νέα πλατό και νέα μέρη. Γυρίζουμε τα επεισόδια στο Τορόντο, οπότε αυτό σημαίνει ότι μένουμε σε πολλά ξενοδοχεία», είπε η ηθοποιός.

Μια νέα προσθήκη στη λίστα με τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στο «The Handmaid’s Tale», είναι αυτή της Κριστίν Κο («Hawaii Five-0») η οποία θα υποδυθεί τη Λούσι, μια δυναμική ηγέτιδα της αντίστασης. Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια αλλά και άλλα δημοσιεύματα, ο νέος κύκλος επεισοδίων θα είναι γεμάτος δράση – περισσότερη από τις προηγούμενες σεζόν – ίσως φτάνοντας ακόμα και στο σημείο μιας αναμέτρησης μεταξύ του δυστοπικού κράτους της Γκίλεαντ και της ομάδας Αντίστασης. Όμως, η ιστορία θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε η τέταρτη σεζόν όπου η Τζουν είναι πλέον ελεύθερη και ζει στον Καναδά με τον σύζυγό της, Λουκ. Ωστόσο, εξακολουθεί να μάχεται για όσους παραμένουν εγκλωβισμένοι στη Γκίλεαντ. Η νέα σεζόν θα μοιάζει περισσότερο με το δεύτερο μέρος της τέταρτης παρά με ολόκληρη την τρίτη, σεζόν που ήταν πιο αργή κατά γενική ομολογία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Handmaid’s Tale (@handmaidsonhulu)

Όπως αναφέρουν πολλοί, η πέμπτη σεζόν θα μπορούσε να είναι και η τελευταία της σειράς, αλλά αυτό δεν είναι ακόμα επίσημο, όπως και η ημερομηνία κυκλοφορίας των επερχόμενων επεισοδίων.

Πρόσφατα, ο επικεφαλής πρωτότυπων παραγωγών της Hulu, Τζόρνταν Χέλμαν μίλησε στον ιστότοπο Deadline για το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης της σειράς. «Η επιτυχία του “The Handmaid’s Tale” παραμένει υψίστης σημασίας για εμάς. Αυτό που είναι εξίσου σημαντικό για εμάς είναι να ολοκληρώσουμε την ιστορία με έναν δημιουργικό τόνο που μοιάζει οργανικός. Οπότε είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους Μπρους Μίλερ, Ελίζαμπεθ Μος και Γουάρεν Λίτλφιλντ σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να τελειώσει το “The Handmaid’s Tale”. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε μια απάντηση…φαντάζομαι ότι θα μπορούμε να απαντήσουμε στην ερώτηση τους επόμενους μήνες».

Η πρώτη σεζόν του «The Handmaid’s Tale» είναι βασισμένη στο ομώνυμο δυστοπικό μυθιστόρημα της Μάργκαρετ Άτγουντ από το 1985 αλλά η δεύτερη και τέταρτη σεζόν «χτισμένες» πάνω στην Γκίλεαντ που δημιούργησε η Άτγουντ, επεκτείνουν το σύμπαν της.

Με πληροφορίες από το Screenrant, το Radio Times 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή