Μία ακόμα ώρα υλικού από το «Inside» κυκλοφορεί ο Μπο Μπέρνχαμ

Μία ακόμα ώρα υλικού από το «Inside» κυκλοφορεί ο Μπο Μπέρνχαμ

Οι κομμένες σκηνές του Netflix special που αποτύπωσε με τον δικό του τρόπο την καραντίνα είναι πλέον διαθέσιμες στο YouTube

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πανδημία πριν δύο χρόνια συντόνισε τους ανθρώπους όλου του πλανήτη στα σπίτια τους, σε μια στιγμή που ο καθένας μας μπορούσε να ταυτιστεί με τον άλλο περισσότερο από ποτέ. 

Ο κωμικός και μουσικός Μπο Μπέρνχαμ αποφάσισε να κάνει ένα οπτικοακουστικό ημερολόγιο της καραντίνας του με μία κάμερα, το συνθεσάιζερ του κι ένα δωμάτιο του σπιτιού του. Δεν έκανε όμως μια συμβατική καταγραφή της πανδημικής…ημέρας της Μαρμότας, αλλά ένα υβριδικό μίγμα μιούζικαλ, κωμωδίας, ντοκιμαντέρ και κοινωνικού σχολίου που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο Netflix και το «Bo Burnham: Inside».

Το κοινό αλλά και οι κριτικοί αγκάλιασαν αυτό το sui generis special της streaming πλατφόρμας. Μπορεί πλέον αυτές οι ημέρες να μοιάζουν λίγο μακρινές (ή έστω, διαφορετικές από την τρέχουσα πανδημική πραγματικότητα), πάντως ο Μπέρνχαμ έκανε τώρα διαθέσιμο υλικό μίας ακόμα ώρας από τα γυρίσματα του «Inside». 

Συγκεκριμένα, ο κωμικός έδωσε στη δημοσιότητα και το YouTube outtakes διάρκειας 63 λεπτών. 

Στο Twitter του έγραψε σχετικά:

«Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο κυκλοφόρησα ένα special με τον τίτλο “Inside”. Πέρασα τους τελευταίους δύο μήνες κάνοντας μοντάζ σε υλικό που γύρισα για αυτό αλλά που τελικά δεν χρησιμοποίησα. […] Ελπίζω να το απολαύσετε».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το έξτρα υλικό του «Inside» εδώ.


Με πληροφορίες από το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή