Lord of the Rings στην Amazon: Οι 5 σεζόν της σειράς είναι προσχεδιασμένες, λένε οι δημιουργοί

Lord of the Rings στην Amazon: Οι 5 σεζόν της σειράς είναι προσχεδιασμένες, λένε οι δημιουργοί

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της σειράς «The Lord of the Rings» της Amazon έχει ξεκινήσει και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με το περιεχόμενο αλλά και τους συμμετέχοντες του ακριβού τηλεοπτικού πρότζεκτ

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της σειράς «The Lord of the Rings» («Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών») της Amazon έχει ξεκινήσει και μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου του 2022 που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο, όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στη δημοσιότητα σχετικά με το περιεχόμενο αλλά και τους συμμετέχοντες του ακριβού τηλεοπτικού πρότζεκτ. 

Η νέα πληροφορία που έγινε γνωστή τώρα είναι ότι η σειρά θα διαρκέσει πέντε σεζόν, ενώ οι δημιουργοί Τζον Ντ. Πέιν και Πάτρικ ΜακΚέι δήλωσαν πέραν του σχεδίου για τον αριθμό των κύκλων επεισοδίων, γνωρίζουν ποια θα είναι η τελευταία σκηνή του τελευταίου επεισοδίου. 

Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» ενσωματώνει ιστορίες Ξωτικών, Νάνων, Harfoots και περισσότερων φυλών της Μέσης Γης καθώς τα δαχτυλίδια σφυρηλατήθηκαν και η ιδρύεται η αυτοκρατορία του Σάουρον. Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα του Βρετανού συγγραφέα, ποιητή και ακαδημαϊκού Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, με την Amazon να αγοράζει τα δικαιώματα για ένα πρότζεκτ «διάρκειας 50 ωρών», σύμφωνα με τον Τζον Ντ. Πέιν. 

«Οι υπεύθυνοι στην Amazon Γνώριζαν από την αρχή ότι επρόκειτο για μια μεγάλη ιστορία με ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος. Υπάρχουν γεγονότα στην πρώτη σεζόν που δεν “ξεκαθαρίζονται” μέχρι την 5η σεζόν», δήλωσε ο Πέιν σε συνέντευξή του στο περιοδικό Empire. Και εξήγησε: «Έμοιαζε σαν ο Τόλκιν να τοποθέτησε μερικά αστέρια στον ουρανό και να έκανε εμάς να διακρίνουμε τους αστερισμούς. Κάνουμε αυτό που ήθελε ο Τόλκιν. Όσο νιώθαμε ότι κάθε μας προϊόν επινόησης ήταν πιστό στην ουσία του, τότε γνωρίζαμε ότι είμαστε στον σωστό δρόμο». «Εμπιστευόμαστε αυτές τις ιδέες τόσο πολύ, επειδή δεν είναι δικές μας». είπε ο ΜακΚέι.  

Το «The Lord of the Rings» θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης, όπως επιβεβαίωσε η δημοφιλής πλατφόρμα streaming. «Η σειρά θα μεταφέρει τους θεατές πίσω σε μια εποχή όπου αναπτύχθηκαν τεράστιες δυνάμεις, τα βασίλεια γνώρισαν τη δόξα και έπειτα καταστράφηκαν, αναπάντεχοι ήρωες δοκιμάστηκαν, η ελπίδα κρεμόταν από μια λεπτή κλωστή και ο “υπέρτατος κακός” που επινόησε ο Τόλκιν, απείλησε να βυθίσει τον κόσμο στο σκοτάδι. Ξεκινώντας σε μια χρονική περίοδο στην οποία επικρατεί σχετική ειρήνη, η σειρά ακολουθεί ένα σύνολο από χαρακτήρες καθώς αντιμετωπίζουν την επανεμφάνιση του κακού. Από τα πιο σκοτεινά μονοπάτια των Misty Mountains μέχρι τα μαγικά δάση στο βασίλειο των Ξωτικών Λίντον, το νησί-βασίλειο Νούμενορ και τις πιο μακρινές γωνιές του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν κληρονομιά που θα παραμείνει ζωντανή για πολύ καιρό, μετά που θα παύσουν να υπάρχουν», ανέφερε η Amazon.  

Με πληροφορίες από το Empire, το IndieWire

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή