Disney+ και HBO μαζί, μόνο στο Vodafone TV
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
disney-και-hbo-μαζί-μόνο-στο-vodafone-tv-561931060

Disney+ και HBO μαζί, μόνο στο Vodafone TV

10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, περισσότερα από 45 δημοφιλή διεθνή κανάλια, αποκλειστικότητες και όλες οι πρεμιέρες Disney+ και ΗΒΟ.

Το Vodafone TV, το σπίτι της HBO στην Ελλάδα, ανοίγει την πόρτα του και στο Disney+ εμπλουτίζοντας το περιεχόμενό του με τις μεγαλύτερες παραγωγές των στούντιο της Disney παγκοσμίως. Επιθυμώντας να καλύπτει τις ανάγκες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας των συνδρομητών της, η Vodafone ενσωματώνει το νεοαφιχθέν Disney+ στη υπηρεσία τηλεόρασής της μέσα από ένα ενιαίο μενού -απαιτείται η χρήση εξοπλισμού/αποκωδικοποιητή Vodafone TV- και χρέωση σε έναν μόνο λογαριασμό. Τα διαθέσιμα πακέτα της υπηρεσίας μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας με περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με all time classic, θρυλικές και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, αποκλειστικό περιεχόμενο και όλες τις μεγάλες πρεμιέρες της HBΟ και του Disney+.

Disney+ και HBO μαζί, μόνο στο Vodafone TV-1

Για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Vodafone TV, οι συνδρομητές βρίσκουν σε έναν πάροχο τις μεγαλύτερες παραγωγές και το πρωτότυπό περιεχόμενο των μεγαλύτερων Studio της Disney παγκοσμίως, μέσω του Disney+, αλλά και όλες τις δημοφιλείς σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ της ΗΒΟ.

Disney+ και HBO μαζί, μόνο στο Vodafone TV-2

Tο Vodafone TV, είναι η μοναδική υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα που διαθέτει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ αλλά και στο αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO. Διατίθεται μέσω του έξυπνου αποκωδικοποιητή Vodafone TV, και σε smart TVs με λογισμικό Android TV, Android και iOS smartphones και Android και iOS tablets, και συνδυάζεται με τα μοναδικά προϊόντα σταθερής και Internet της Vodafone μετατρέποντας τον χρόνο στο σπίτι σε μία φαντασμαγορική εμπειρία. Με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα Fiber 100 & 200 δίνεται δώρο το Vodafone TV, με το Disney+ και την ΗΒΟ μαζί, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου!

Disney+ και HBO μαζί, μόνο στο Vodafone TV-3

Game of Thrones και Γιάννης Αντετοκούνμπο

Περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες, λάτρεις των blockbusters, των animation, του σύμπαντος των υπερηρώων, των ντοκιμαντέρ και των πιο επιτυχημένων κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Ανάμεσά τους, στο Disney+ οι σειρές «Obi-Wan Kenobi», «Moon Knight», η πολυβραβευμένη παιδική ταινία «Ενκάντο: Ένας Μαγικός Κόσμος », αλλά και η ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο», και στο ΗΒΟ η πολυσυζητημένη σειρά «The Staircase» με τον Κόλιν Φερθ, την Τόνι Κολέτ και την Ζιλιέτ Μπινός, το θρυλικό «Game of Thrones», η πολυαναμενόμενη ομότιτλη τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Irma Vep», αλλά και το ντοκιμαντέρ «Phoenix Rising» για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ για τη σχέση της με τον Μέριλιν Μάνσον.

Μάθε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή