Η άνοδος και η πτώση του Κέβιν Σπέισι σε ένα νέο ντοκιμαντέρ

Η άνοδος και η πτώση του Κέβιν Σπέισι σε ένα νέο ντοκιμαντέρ

Το «Spacey Unmasked» θα αποτελείται από δύο μέρη και θα αφηγείται την ζωή του ηθοποιού από την παιδική του ηλικία μέχρι τις σεξουαλικές κατηγορίες που αμαύρωσαν την καριέρα του

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσφατα είδαμε τον Κέβιν Σπέισι να δίνει το παρόν σε δικαστήριο του Λονδίνου αναφορικά με πολυάριθμες σεξουαλικές κατηγορίες σε βάρος του, με τον δικαστή να κηρύσσει τον ηθοποιό ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους (θα παραστεί ξανά στο δικαστήριο στις 14 Ιουλίου). 

Τα τελευταία χρόνια, οι σεξουαλικές κατηγορίες που αναδύθηκαν, τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Σπέισι να βλέπει την καριέρα του να χάνει έδαφος -αν όχι να «εξαφανίζεται». 

Τώρα η σκηνοθέτις Κίρα Φίλιπς ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του Κέβιν Σπέισι. 

Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που θα χωρίζεται σε δύο μέρη, θα έχει τίτλο «Spacey Unmasked» και θα προβληθεί στο βρετανικό Channel 4, αφού οι δύο δίκες κατά του Αμερικανού ηθοποιού ολοκληρωθούν. 

Η παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Ντόροθι Μπερν, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως αυτό θα «ακολουθήσει την εξέλιξη της ιστορίας αναφορικά με τις σεξουαλικές κατηγορίες εναντίον του αλλά και την έκβαση των δικών». 

Το «Spacey Unmasked» δεν θα επικεντρώνεται μόνο σε αυτό, αλλά θα αφηγηθεί την ιστορία του Κέβιν Σπέισι από τα παιδικά του χρόνια, μέχρι την επιτυχία του στο Μπρόντγουεϊ, την ανάδειξή του ως ένα από τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, αλλά και την απότομη πτώση της καριέρας του.

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή