Το «Australia» του Μπαζ Λούρμαν τώρα γίνεται σειρά

Το «Australia» του Μπαζ Λούρμαν τώρα γίνεται σειρά

Η ταινία του 2008 με την Νικόλ Κίντμαν και τον Χιου Τζάκμαν μεταμορφωνεται σε μίνι σειρά 6 επεισοδίων από το Hulu και το Disney+

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον τελευταίο καιρό ο Μπαζ Λούρμαν βρίσκεται δικαίως στην επικαιρότητα, μιας και το «Elvis», η βιογραφική δηλαδή ταινία για τον Έλβις Πρίσλεϊ με τους Όστιν Μπάτλερ και Τομ Χανκς, παίζεται αυτή την στιγμή στις αίθουσες παγκοσμίως και οι κριτικές έχουν υπάρξει σε μεγάλο μέρος τους θετικές απέναντι στο biopic. 

Τώρα, μία παλαιότερη ταινία του Αυστραλού σκηνοθέτη βγαίνει από το ντουλάπι για να «μεταμορφωθεί» σε σειρά. 

Το «Australia» του 2008, με την Νικόλ Κίντμαν και τον Χιου Τζάκμαν μπορεί να είχε αρκετά χορταστική διάρκεια που άγγιζε τις 3 ώρες, πάντως, όποιος θέλει να δει μία πιο εκτεταμένη εκδοχή της ιστορίας, μπορεί να το κάνει με την νέα μίνι σειρά που ετοιμάζουν το Hulu και το Disney+. 

Συγκεκριμένα, η σειρά που θα αποτελείται από 6 μέρη θα λέγεται «Faraway Downs» και σε αυτή θα υπάρχει υλικό από την αυθεντική ταινία, αλλά ένα νέο τελός καθώς και νέο soundtrack.

Ο Λούρμαν δήλωσε σχετικά: «Αν και το “Australia” είναι μια αυθυπόστατη ταινία, υπήρχε ένας άλλος τρόπος να ειπωθεί η ιστορία. Ένας τρόπος με διαφορετικά επίπεδα, μικροδιαφοροποιήσεις, ακόμα και νέα plot twists που μια αφήγηση σε επεισόδια μας επέτρεψε να ανακαλύψουμε. Προερχόμενο από το ίδιο υλικό, το “Faraway Downs” αποτελεί μία νέα παραλλαγή του “Australia” για να ανακαλύψει το κοινό». 

Δεν γνωρίζουμε ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας του «Faraway Downs», πάντως, στις ΗΠΑ θα προβληθεί αποκλειστικά από το Hulu Original, ενώ στην διεθνή αγορά η σειρά θα γίνει διαθέσιμη στο Star Original του Disney+ και στο Star+. 

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή