«The Handmaid’s Tale»: Η Τζουν εναντίον της Σερένα στο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν (βίντεο)

«The Handmaid’s Tale»: Η Τζουν εναντίον της Σερένα στο τρέιλερ της πέμπτης σεζόν (βίντεο)

Το πολυβραβευμένο δυστοπικό δράμα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου του 2022 με την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων ενώ τα υπόλοιπα της σεζόν θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς της πλατφόρμας Hulu «The Handmaid’s Tale» κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες και από όσα παρακολουθούμε στο βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 13 δευτερολέπτων, η συνέχεια της ιστορίας θα είναι γεμάτη εξελίξεις.

Ακολουθούν spoilers

«Θέλεις να παλέψουμε; Ας παλέψουμε», ακούγεται να λέει η Τζουν Όσμπορν (Ελίζαμπεθ Μος) απευθυνόμενη στην εχθρό της, Σερένα Τζόι (Ιβόν Στραχόβσκι). Οι δύο γυναίκες είναι έτοιμες για «πόλεμο», τώρα που ο Φρεντ Γουότερφορντ δεν ζει. 

Στο φινάλε της τέταρτης σεζόν, οι Τζουν, Έμιλι (Αλέξις Μπλεντέλ) και άλλες πρώην υπηρέτριες του δυστοπικού κράτους της Γκίλεαντ που δραπέτευσαν και πλέον ζουν ελεύθερα στον Καναδά, κυνήγησαν τον Φρεντ και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Στην συνέχεια και για να εκδικηθεί την σύζυγό του Σερένα, η Τζουν της στέλνει ένα πακέτο που κρύβει ένα δυσάρεστο γεγονός.  

Στην νέα σεζόν, η Τζουν αντιμετωπίζει τις συνέπειες για τη δολοφονία του Γουότερφορντ καθώς παράλληλα προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητα και τον σκοπό της. Η χήρα Σερένα προσπαθεί να αποκτήσει εξουσία στον Καναδά, καθώς η επιρροή της Γκίλεαντ εισχωρεί κι εκεί. Ο διοικητής Λόρενς συνεργάζεται με τον Νικ και τη θεία Λίντια καθώς προσπαθεί να αναμορφώσει την Γκίλεαντ και να κερδίσει εξουσία. Οι Τζουν, Λουκ και Μόιρα αγωνίζονται από απόσταση για να ελευθερώσουν τις γυναίκες της Γκίλεαντ ενώ παράλληλα προσπαθούν να σώσουν την κόρη της Τζουν και του Λουκ, Χάνα. 

Από την πέμπτη σεζόν θα απουσιάζει η Αλέξις Μπλεντέλ (Έμιλι), η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στον νέο – και πιθανόν τελευταίο – κύκλο επεισοδίων. Η Μπλεντέλ («Gilmore Girls») βραβεύτηκε με Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά. 

Το πολυβραβευμένο δυστοπικό δράμα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου του 2022 με την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων ενώ τα υπόλοιπα της σεζόν θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση. 

Με πληροφορίες από το AV Club

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή