Έρχεται η 6η σεζόν του «Rick and Morty» (σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα)

Έρχεται η 6η σεζόν του «Rick and Morty» (σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα)

Η Adult Swim ανακοίνωσε την επερχόμενη σεζόν του sci-fi animation που έρχεται τον Σεπτέμβριο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις πλέον επιτυχημένες σειρές animation των τελευταίων ετών, το «Rick and Morty» και τις περιπέτειες του παππού-επιστήμονα και του εγγονού του, αντίστοιχα, έχουμε απολαύσει ως τώρα στην μικρή οθόνη για 5 σεζόν. 

Έχει περάσει αισίως ένας χρόνος από όταν βγήκε «στον αέρα» η 5η σεζόν της σειράς και τώρα, η Adult Swim ανακοίνωσε πως σύντομα θα δούμε νέα επεισόδια.

Έτσι, η 6η σεζόν του «Rick and Morty» θα γίνει διαθέσιμη από την Adult Swim στις 4 Σεπτεμβρίου. 

Ο Μάικλ Όγουελιν και πρόεδρος της Adult Swim και του Cartoon Network δήλωσε για την σειρά: «Είναι δύσκολο να τα παραλέει κάποιος για τον αντίκτυπο του “Rick and Morty”. Πέρα από ένα επιτυχημένο σόου, είναι ένα πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο. Όσο ετοιμαζόμαστε να κυκλοφορήσουμε την σύντομα εμβληματική αυτή σεζόν, θα προσφέρουμε στους φαν έναν μοναδικό τρόπο να γίνουν μέρος αυτού -γι’ αυτό, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά». 

Δεν γνωρίζουμε σε τι ακριβώς αναφέρεται ο Όγουελιν στο τελευταίο σκέλος της δήλωσής του, πάντως, όσοι πιστοί, σύντομα θα μπορούν να πουν «We’re gonna get schwifty!».

Με πληροφορίες από το Deadline.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT