Home Cinema: «Game of Thrones» στο HBO Max, πολιτικές ταινίες στο ERTFLIX

Home Cinema: «Game of Thrones» στο HBO Max, πολιτικές ταινίες στο ERTFLIX

Το HBO Max θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και τις οκτώ σεζόν του «Game of Thrones» σε φόρμα 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision και Dolby Atmos, υποσχόμενο ιδιαίτερα λεπτομερές βίντεο και κινηματογραφικό ήχο

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το HBO Max θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και τις οκτώ σεζόν του «Game of Thrones» σε φόρμα 4K Ultra HD, HDR 10, Dolby Vision και Dolby Atmos, υποσχόμενο ιδιαίτερα λεπτομερές βίντεο και κινηματογραφικό ήχο. Η streaming πλατφόρμα δεν έχει δώσει ακόμη την ακριβή ημερομηνία για το πότε θα είναι διαθέσιμες οι συγκεκριμένες εκδόσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Warner Bros. Discovery, θα είναι διαθέσιμες μόνο σε πελάτες που δεν επιθυμούν διαφημίσεις (14,99 $/μήνα) και όχι στο πρόγραμμα που υποστηρίζεται από διαφημίσεις (9,99 $/μήνα). Προς το παρόν, το HBO Max διαθέτει 30 τίτλους σε 4K, συμπεριλαμβανομένων του «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, των ταινιών «Matrix», των «The Suicide Squad» και του «Zack Snyder’s Justice League». Στη χώρα μας αρκετό από το περιεχόμενο της πλατφόρμας είναι διαθέσιμο μέσω της Vodafone TV.

Home Cinema: «Game of Thrones» στο HBO Max, πολιτικές ταινίες στο ERTFLIX-1

Η πλατφόρμα του ERTFLIX πρόσθεσε πρόσφατα στην ταινιοθήκη της φιλμ που εστιάζουν στην πολιτική και στα «παιχνίδια εξουσίας», με πρωταγωνιστές σημαντικές προσωπικότητες της Ιστορίας, οι οποίες εμπλέκονται σε πραγματικά παγκόσμια σκάνδαλα ή ιχνηλατούν την πορεία ανθρώπων που αγωνίστηκαν για το όραμά τους. Πέντε τέτοια φιλμ είναι αυτές τις ημέρες διαθέσιμα στην πλατφόρμα, από τα σκάνδαλα του ΟΗΕ σε μυστικούς πράκτορες της ισπανικής κυβέρνησης, στη ζωή του Νέλσον Μαντέλα και στον Σάμιουελ Τζάκσον που υποδύεται τον πρόεδρο της Αμερικής.

Home Cinema: «Game of Thrones» στο HBO Max, πολιτικές ταινίες στο ERTFLIX-2

Το Netflix πιθανόν να έχει βρει το νέο «Squid Game», καθώς η σειρά που πρόσθεσε πρόσφατα στην ταινιοθήκη του με τίτλο «Η ξεχωριστή δικηγόρος Γου» γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στους συνδρομητές. Το τηλεοπτικό πρότζεκτ από τη Νότια Κορέα, με θέμα μια νεαρή δικηγόρο, έκανε τους επενδυτές να ελπίζουν ότι η πλατφόρμα θα μπορούσε να έχει ακόμη μία παγκόσμια επιτυχία, ανάλογη με αυτήν του «Squid Game». Η ιστορία του «Extraordinary Attorney Woo» ακολουθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα της Γου Γιανγκ-γου, ως τη νέα υπάλληλο που είναι στο φάσμα του αυτισμού και έρχεται αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις, εργαζόμενη σε μια κορυφαία δικηγορική εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες η σειρά έχει την υψηλότερη τηλεθέαση στην πλατφόρμα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή