Θα δούμε το «Community» να γίνεται ταινία;

Θα δούμε το «Community» να γίνεται ταινία;

Πάντως, η Άλισον Μπρι μας έδωσε ελπίδα πως αυτό μπορεί να συμβεί

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 6 σεζόν και 7 χρόνια από όταν το «Community» έριξε αυλαία, υπάρχει πιθανότητα να δούμε την «αταίριαστη» παρέα της τηλεοπτικής σειράς και σε ταινία. 

Όχι, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη σχετική ανακοίνωση, ωστόσο, η Άλισον Μπρι, δηλαδή η τηλεοπτική Άνι Έντισον, αποκάλυψε πως έχουν γίνει κάποιες σχετικές συζητήσεις. 

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο podcast «UnWrapped» είπε: «Ξέρετε τι; Θα το πω. Υπάρχει κινητικότητα. Έχουν γίνει κάποιες κουβέντες. Κόσμος μιλάει και τα σχετικά…Γίνεται μια πρόοδος. Το είπα!». 

Η Μπρι συνέχισε, λέγοντας: «Γίνονται συζητήσεις. Τώρα, αν θα γίνει όντως ταινία ή όχι… Θα ήθελα πολύ να το κάνουν και εύχομαι να γίνει. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι γίνονται όντως κουβέντες είναι η μεγαλύτερη πρόοδος που έχουμε κάνει ποτέ πάνω σε αυτό το θέμα». 

Ο Τζόελ ΜακΧέιλ, πάλι, που παίζει τον Τζεφ Γουίνγκερ στο «Community», πίσω στον Ιούνιο είχε φανεί θετικός στην προοπτική μιας ταινίας: «Με την επιτυχία της σειράς στο streming μέσα στην πανδημία, το ενδιαφέρον έχει επιστρέψει». 

Αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για είμαστε σίγουροι για κάτι, όλα τα παραπάνω μόνο ενθαρρυντικά ακούγονται για τους φαν του «Community».

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή