Αντιδράσεις για το άγαλμα του «Breaking Bad»: «Δεν πρέπει να εξυμνούμε τους παρασκευαστές μεθαμφεταμίνης»

Αντιδράσεις για το άγαλμα του «Breaking Bad»: «Δεν πρέπει να εξυμνούμε τους παρασκευαστές μεθαμφεταμίνης»

Από ό,τι φαίνεται, τα αγάλματα των Γουόλτερ Γουάιτ και Τζέσι Πίνκμαν δεν άρεσαν σε όλους στην Αλμπουκέρκη

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί αυτή την στιγμή όλοι να ασχολούνται με το «Better Call Saul» μιας και η σειρά πριν λίγες μέρες έριξε αυλαία, πάντως, οι άνθρωποι στην Αλμπουκέρκη στο Νέο Μεξικό πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να κάνουν έναν φόρο τιμής στο «Breaking Bad». 

Έτσι, τον προηγούμενο μήνα, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Αλμπουκέρκης έγιναν τα αποκαλυπτήρια των μπρούτζινων αγαλμάτων των δύο τηλεοπτικών ηρώων της σειράς, του Γουόλτερ «Χάιζεμπεργκ» Γουάιτ και του Τζέσι Πίνκμαν. Σε αυτά, μάλιστα, βρέθηκαν και ο Μπράιαν Κράνστον και ο Άαρον Πολ, που είχαν αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μπορεί οι άνθρωποι της Αλμπουκέρκης να είδαν το άγαλμα αυτό ως έναν πόλο έλξης για επισκέπτες στην πόλη όπου εκτυλίσσεται το «Breaking Bad» και το «Better Call Saul», υπήρξαν, όμως, κι εκείνοι που έδειξαν δυσαρέσκεια. 

Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός Ροντ Μοντόγια, μιλώντας στο Fox News, είπε: «Αλήθεια; Θα κατευθυνθούμε στον δρόμο στον οποίο κυριολεκτικά θα δοξάσουμε τους παρασκευαστές μεθαμφεταμίνης;». 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλμπουκέρκη, πάλι, Έντι Άραγκον, δήλωσε πως «Δεν είναι ο τύπος αναγνώρισης που θέλουμε για την πόλη της Αλμπουκέρκης ή για την πολιτεία μας». 

Και συνέχισε, λέγοντας: «Πιστεύω πως όσα είδατε στο “Breaking Bad” θα έπρεπε πραγματικά να είναι ντοκιμαντέρ. Πιστεύω πως αυτή είναι η πραγματικότητα στο Νέο Μεξικό. Προσπαθούμε να πούμε πως είναι μυθοπλασία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, ο Τζέσι Πίνκμαν, ο Χάιζενμπεργκ, ο άνδρας που τα τρέχει όλα, ο Γκας και ο τρόπος που εισάγουν πράγματα από το Μεξικό είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει τώρα, γι’ αυτό κάναμε πλάκα πως θα έπρεπε να προβάλλεται στο PBS. Αυτή είναι, δυστυχώς, η πραγματικότητα». 

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή