Το Λος Άντζελες κηρύσσει την ημέρα «Squid Game»

Το Λος Άντζελες κηρύσσει την ημέρα «Squid Game»

Πλέον, κάθε χρόνο στις 17 Σεπτεμβρίου οι φαν της κορεάτικης σειράς θα μπορούν να την γιορτάσουν και επίσημα -αποφεύγοντας, βέβαια, να ακολουθήσουν τους κανόνες του ίδιου του «Squid Game»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στο Netflix, το «Squid Game» έγινε σε χρόνο ντε-τε φαινόμενο. Η κορεάτικη σειρά κατάφερε με τα 9 επεισόδια του πρώτου κύκλου της να γίνει ούτε λίγο-ούτε πολύ η σειρά με τις περισσότερες προβολές όλων των εποχών στον streaming κολοσσό. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά δεν άργησε να αποκτήσει φανατικούς ακολούθους. Τόσο πολύ, μάλιστα, που πλέον, το «Squid Game» απέκτησε και επίσημη μέρα στο Λος Άντζελες. 

Έτσι, η πόλη του Λος Άντζελες κήρυξε επίσημα την 17η Σεπτεμβρίου ως ημέρα «Squid Game». Η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία, μιας και ήταν η ημερομηνία της πρεμιέρας της σειράς στο Netflix πριν από έναν χρόνο. 

Όπως σημείωσε ο Αμερικανο-κορεάτης Τζον Λι και μέλος του Κογκρέσου, αυτή είναι η πρώτη φορά που στις ΗΠΑ κηρύσσεται μια τιμητική ημέρα που αφορά τηλεοπτική σειρά -κι έτσι το «Squid Game» αποκτά άλλη μια πρωτιά. 

Πριν, όμως, από την πρώτη ημέρα «Squid Game», όσοι βρεθούν μπροστά από το δημαρχείο της πόλης του Λος Άντζελες στις 9 Σεπτεμβρίου θα πετύχουν μια σχετική εκδήλωση εορτασμού, στην οποία θα δώσει, μεταξύ άλλων, το παρόν και ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς Χουάνγκ Ντονγκ-χιούκ.

Για όσους τώρα, βρεθείτε στο Λος Άντζελες στις 17 Σεπτεμβρίου, επιστρατεύστε τις φούξια στολές σας -αλλά μην πάρετε τοις μετρητοίς του κανόνες του «Squid Game»…

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.