Βασίλισσα Ελισάβετ: Η επόμενη μέρα στο πλατό του «The Crown»

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η επόμενη μέρα στο πλατό του «The Crown»

Τι προβλέπεται για τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Netflix, μετά τον θάνατο της μονάρχη της Βρετανίας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά άλλαξαν και τροποποιήθηκαν μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ -άλλωστε, το Μπάκιγχαμ εξέδωσε ολόκληρο οδηγό εθνικού πένθους για όσα προβλέπονται στη Βρετανία τις επόμενες ημέρες. 

Φαίνεται, όμως, πως οι αλλαγές που επιφέρει ο θάνατος της Ελισάβετ δεν σταματούν μόνο εκεί. Λίγο πριν βγει στο Netflix η 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς «The Crown» που ρίχνει φως στα άδυτα του παλατιού, φαίνεται πως τα γυρίσματα του 6ου κύκλου της σειράς θα σταματήσουν προσωρινά. 

Σύμφωνα με πηγές του Variety, η παραγωγή της σειράς είναι πολύ πιθανό να σταματήσει για λίγο καιρό, ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Ο Πίτερ Μόργκαν και δημιουργός του «The Crown» φαίνεται να επιβεβαιώνει το παραπάνω, λέγοντας στο Deadline: «To “The Crown” είναι ένα γράμμα αγάπης στη Βασίλισσα και δεν έχω κάτι να προσθέσω για την ώρα. Μόνο σιωπή και σεβασμό. Περιμένω να σταματήσουμε επίσης τα γυρίσματα ως ένδειξη σεβασμού».

Το Netflix, πάντως, δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη σχετική ανακοίνωση. 

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT