Ο Βινς Γκίλιγκαν ετοιμάζει νέα σειρά και σε αυτή θα δούμε τη Ρία Σίχορν

Ο Βινς Γκίλιγκαν ετοιμάζει νέα σειρά και σε αυτή θα δούμε τη Ρία Σίχορν

Ο δημιουργός του «Breaking Bad» και του «Better Call Saul» έχει στα σκαριά την επόμενη τηλεοπτική δουλειά του που θα έχει κάτι από «Twilight Zone»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον απόηχο της αυλαίας του «Better Call Saul» και όσο οι φαν ακόμα προσπαθούν να «αποχαιρετήσουν» τον Τζίμι ΜακΓκιλ ή Σολ Γκούντμαν αν προτιμάτε, ο δημιουργός της prequel σειράς του «Breaking Bad» φαίνεται να μην κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα μιας και έχει ήδη στα σκαριά την επόμενη τηλεοπτική σειρά του. 

Έτσι, λοιπόν, αυτόν τον καιρό ο Γκίλιγκαν δουλεύει ως showrunner και παραγωγός πάνω σε μία νέα σειρά που θα τρέξει για δύο σεζόν στο Apple TV+ και σε αυτή θα δούμε τη Ρία Σίχορν, που δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική Κιμ Γουέξλερ. 

Σύμφωνα με το Deadline, η επερχόμενη σειρά θα θυμίζει την σειρά-σταθμό για την τηλεόραση αλλά και το είδος του sci-fi γενικότερα, «Twilight Zone». Η ιστορία θα εκτυλίσσεται μεν στον δικό μας κόσμο αλλά «θα παίρνει μια στροφή πάνω στην πραγματικότητα και θα επικεντρώνεται στους ανθρώπους, εξερευνώντας την ανθρώπινη συνθήκη με απροσδόκητο τρόπο» είπε ο ίδιος ο Γκίλιγκαν. 

Και συμπλήρωσε: «Μετά από 15 χρόνια συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα από τους αντιήρωες. Και ποια είναι πιο ηρωική από τη φοβερή Ρία Σίχορν;» λέει για την ηθοποιό με την οποία θα ξανασυνεργαστεί. «Πάει καιρός από όταν είχε το δικό της σόου και νιώθω τυχερός που θα δουλέψω μαζί της». 

Εμείς, πάλι, ανυπομονούμε να δούμε τι ετοιμάζει κι αυτή τη φορά ο Βινς Γκίλιγκαν. 

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή