Τιμ Μπάρτον: Πότε θα κυκλοφορήσει το spinoff των «Addams Family» στο Netflix

Τιμ Μπάρτον: Πότε θα κυκλοφορήσει το spinoff των «Addams Family» στο Netflix

Πρωταγωνίστρια του «Wednesday» είναι η κόρη των Γκόμεζ και Μορτίσια Άνταμς, Γουένσντεϊ, η οποία φοιτά στην Ακαδημία Nevermore όπου προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες μεταφυσικές ικανότητες

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η spinoff σειρά των ταινιών «Addams Family» με τίτλο «Wednesday» σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον, έχει πλέον επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στη streaming πλατφόρμα στις 23 Νοεμβρίου, την Τετάρτη πριν την Ημέρα των Ευχαριστιών στην Αμερική. 

Πρωταγωνίστρια της ιστορίας είναι η κόρη των Γκόμεζ και Μορτίσια Άνταμς, Γουένσντεϊ, η οποία φοιτά στην Ακαδημία Nevermore όπου προσπαθεί να τελειοποιήσει τις νέες μεταφυσικές ικανότητες και να επιλύσει μια μυστηριώδη δολοφονία που συνδέεται με το οικογενειακό της παρελθόν. 

«Η Γουένσντεϊ είναι πλέον έφηβη και δεν την έχουμε δει ποτέ σε αυτή την ηλικία», δήλωσε η Τζένα Ορτέγκα που την υποδύεται. «Δεν ήταν επιθυμία μας να την παρουσιάσουμε όπως τα υπόλοιπα κορίτσια στην εφηβεία, αλλά δεν θέλαμε να την κάνουμε αδαή. Επιπλέον, δεν την εχουμε ξαναδεί στην οθόνη για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά τώρα, η Γουένσντεϊ βρίσκεται στο επίκεντρο της σειράς, σε κάθε σκηνή. Υπάρχει η ευκαιρία να δώσουμε στον χαρακτήρα της μεγαλύτερη έκταση», ανέφερε – μεταξύ άλλων – η ηθοποιός. 

Στο ρόλο των Μορτίσια και Γκόμεζ, συναντάμε τους Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Λούις Γκουζμάν αντίστοιχα. Αλλά εκτός από αυτούς, στην ιστορία συμμετέχουν κι άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες όπως ο αδερφός της Γουένσντεϊ, Πάγκσλι. 

Στον κινηματογράφο, την Γουένσντεϊ είχε υποδυθεί η Κριστίνα Ρίτσι, η οποία αγαπήθηκε πολύ μέσα από αυτόν το ρόλο. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή