Ξέρουμε πότε θα δούμε την πέμπτη σεζόν του «The Crown»

Ξέρουμε πότε θα δούμε την πέμπτη σεζόν του «The Crown»

Και σε αυτή, τον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ αναλαμβάνει η Ιμέλντα Στόντον

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, οι συντελεστές του «The Crown» ανακοίνωσαν πως, ως ελάχιστο φόρο τιμής, η σειρά θα πατήσει παύση για λίγο καιρό στα γυρίσματα του έκτου κύκλου. 

Ο πέμπτος και επερχόμενος, βέβαια, κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Netflix που ακολουθεί την ιστορία του παλατιού έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται προ των πυλών. 

Γνωρίζαμε πως η νέα σεζόν του «The Crown» θα βγει «στον αέρα» της πλατφόρμας τον Νοέμβριο και τώρα έχουμε και την ακριβή ημερομηνία: ο πέμπτος κύκλος του «The Crown» έρχεται στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου. 

Στα νέα επεισόδια αναμένεται να έχουμε και αλλαγές στους ηθοποιούς που υποδύονται τα βασιλικά μέλη. Έτσι, τον ρόλο της Ελισάβετ θα αναλάβει η Ιμέλντα Στόντον, αυτόν του Φιλίππου ο Τζόναθαν Πράις, ενώ η Λέσλι Μάνβιλ θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο Ντομινίκ Ουέστ τον Πρίγκιπα Κάρολο. Ως Πριγκίπισσα Νταϊάνα, πάλι, θα δούμε την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι. 

Η Ιμέλντα Στόντον έχει δηλώσει για τον ρόλο της Ελισάβετ που ανέλαβε: «Ως ηθοποιός, ήταν χαρά μου να βλέπω πώς η Κλερ Φόι και η Ολίβια Κόλμαν έφεραν κάτι ξεχωριστό και μοναδικό στο σενάριο του Πίτερ Μόργκαν. Είναι πραγματικά τιμή μου να γίνομαι μέρος μιας τέτοιας εξαιρετικής ομάδας και να γράψουμε τον επίλογο του “The Crown”».

Με πληροφορίες από το IndieWire.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή