«You» στο Netflix: Επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ (βίντεο)

«You» στο Netflix: Επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν – Κυκλοφόρησε το τρέιλερ (βίντεο)

Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα χωρίζεται σε δύο μέρη: το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου και το δεύτερο στις 10 Μαρτίου του 2023

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πεν Μπάτζλεϊ επιστρέφει στο ρόλο του τηλεοπτικού κατά συρροή δολοφόνου που το κοινό αγαπά να μισεί, αυτόν του Τζο Γκόλντμπεργκ στη σειρά του Netflix, «You». 

Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν το οποίο δίνει στους θαυμαστές που ανυπομονούν για τα νέα επεισόδια, μια ματιά στο τι θα παρακολουθήσουν στο επόμενο κεφάλαιο στη ζωή του Τζο. 

Μετά τα σοκαριστικά γεγονότα στο φινάλε της τρίτης σεζόν, ο νέος κύκλος επεισοδίων πρόκειται ουσιαστικά για μια καινούργια αρχή για τον πρωταγωνιστή στο Λονδίνο. Εκεί, ο Τζο υιοθετεί μια νέα ταυτότητα ως καθηγητής Τζόναθαν Μουρ ο οποίος χρησιμοποιεί τις εγκυκλοπαιδικές του γνώσεις για τα βιβλία ώστε να γίνει μέρος της τοπικής κοινότητας διανοούμενων. 

Στο τρέιλερ, ο Τζο υπόσχεται ότι οι διάφορες δραστηριότητές του θα είναι αυστηρά επαγγελματικές. Αλλά όσοι έχουν παρακολουθήσει τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο, γνωρίζουν ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει τον ευατό του και σύντομα θα συνεχίσει τα αποτροπιαστικά εγκλήματα στο όνομα της αγάπης. 

Μερικά από τα πιθανά θύματά του είναι η Μαριάν (Τάτι Γκαμπριέλ) η οποία επιστρέφει στα επεισόδια μετά την απόδραση στην τρίτη σεζόν μαζί με την κόρη της. Όμως, στην ιστορία εμπλέκονται και άλλοι χαρακτήρες όπως η Νάντια (Έιμι – Λι Χικμαν) και η Κέιτ (Σάρλοτ Ρίτσι). Υπάρχουν επίσης νέοι φίλοι στον κοινωνικό κύκλο του Τζο, άνθρωποι που φαίνεται ο κεντρικός χαρακτήρεας να αντιπαθεί αλλά βρίσκεται κοντά τους για τα προσχήματα. 

Όσο για το πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν του «You», το Netflix ανακοίνωσε ότι αυτό θα γίνει σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα στις 10 Φεβρουαρίου του 2023, ενώ το δεύτερο και τελευταίο μέρος, στις 10 Μαρτίου του 2023. Κι ενώ η αναμονή ίσως να μοιάζει μεγάλη, τους επόμενους μήνες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή. Μάλιστα, ίσως και να ανακοινωθεί μια πέμπτη σεζόν. 
Οι τρεις πρώτες σεζόν του «You» είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα. 

Με πληροφορίες από το Collider 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή