«The White Lotus»: Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν και ποιοι οι συμμετέχοντες

«The White Lotus»: Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν και ποιοι οι συμμετέχοντες

Η πολυβραβευμένη σατιρική σειρά ανθολογίας μεταφέρεται στη Σικελία για τον επόμενο κύκλο επεισοδίων

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πολυβραβευμένη σατιρική σειρά ανθολογίας «The White Lotus» σε δημιουργία Μάικ Γουάιτ («School of Rock») μεταφέρεται στη Σικελία για τη δεύτερη σεζόν που κάνει πρεμιέρα στην Αμερική και συγκεκριμένα την πλατφόρμα του HBO Max στις 30 Οκτωβρίου

Όπως και στην πρώτη σεζόν που διαδραματίστηκε στη Χαβάη, ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων του The White Lotus φιλοξενεί ένα λαμπερό καστ που κάνει γκεστ εμφανίσεις. 

Κι ενώ η Τζένιφερ Κούλιτζ επιστρέφει στον ρόλο της Τάνια, μαζί με τον Γκρεγκ, η Ιταλία θα υποδεχθεί μια νέα ομάδα παραθεριστών. 

Ο Μάρεϊ Άμπραχαμ («Moon Knight», «Grand Budapest Hotel») πρωταγωνιστεί ως Μπερτ Ντι Γκράσο, ο οποίος επισκέπτεται τη Σικελία με τον γιο του Ντομινίκ (Μάικλ Ιμπεριόλι) και τον εγγονό του Άλμπι (Άνταμ ΝτιΜάρκο). 

Η Όμπρεϊ Πλάζα («Parks and Rec») εντάσσεται στο καστ υποδυόμενη τον χαρακτήρα της εύπορης Χάρπερ Σπίλερ η οποία κάνει διακοπές με τον σύζυγό της Ιθαν (Γουίλ Σαρπ) και τον συγκάτοικό του από το κολέγιο Κάμερον (Θίο Τζέιμς) μαζί με τη σύζυγό του, Ντάφνι (Μεχάν Φέιχι).  

Κι ενώ η πρώτη σεζόν έθιξε θέματα όπως η αποικιοκρατία, η δεύτερη ερευνά την πολιτική, τη γοητεία που έχει η υποτιθέμενη φαλλοκρατική κουλτούρα της Ιταλίας κ.α. 

Με πληροφορίες από το Digital Spy

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή