Στη σκοτεινή πλευρά του Μπάρνεϊ

Στη σκοτεινή πλευρά του Μπάρνεϊ

Δείτε το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ «I Love You, You Hate Me» βλέπει από μία άλλη γωνία τον αγαπημένο μωβ δεινόσαυρο

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να ήταν μία από τις πιο χαρούμενες φιγούρες των παιδικών χρόνων αρκετών από εμάς, πάντως, από ό,τι φαίνεται, ο δεινόσαυρος Μπάρνεϊ έχει και μία άλλη, αθέατη πλευρά.

Τη σκοτεινή πλευρά του Μπάρνεϊ, λοιπόν, προσπαθεί να ανακαλύψει ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Love You, You Hate Me» που θα κυκλοφορήσει από το Peacock στις ΗΠΑ τον επόμενο μήνα. 

Όπως δήλωσε και ο παραγωγός της σειράς, Τζόελ Κιόντι, «το “I Love You, You Hate Me” αναλύει το πώς ένας παιδικός χαρακτήρας που υποστήριζε την συμπεριληπτικότητα, την κατανόηση και την καλοσύνη γέννησε ένα κίνημα θυμού και κριτικής που απείλησε το σόου, τους δημιουργούς του και το μέλλον τους». 

Τη σειρά ντοκιμαντέρ σκηνοθέτησε ο Τόμι Άβαλον που δήλωσε σχετικά: «Ο Μπάρνεϊ βγήκε στην τηλεόραση όταν ήμουν 10 χρονών, και παραδέχομαι, πως δεν τον καταλάβαινα. Ως έφηβος, σε κάποια γενέθλιά μου, ζήτησα από τη θεία μου να μου φτιάξει ένα κοστούμι Μπάρνεϊ, ώστε εγώ και οι φίλοι μου να τον χτυπήσουμε μπροστά στην κάμερα. 

»Μετά από αρκετά χρόνια, δημιουργώντας τη σειρά, είναι ωραίο που βρίσκομαι στην αντίπερα όχθη και δεν μισώ πια τον Μπάρνεϊ. Τώρα που έχω δικά μου παιδιά, καταλαβαίνω όλη την αγάπη με την οποία φτιάχτηκε ο μωβ δεινόσαυρος». 

Το «I Love You, You Hate Me» θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου στο Peacock και μπορείτε να πάρετε μία γεύση περί τίνος πρόκειται στο παρακάτω τρέιλερ:

Με πληροφορίες από το ΝΜΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή