Στο τρέιλερ της τρίτης σεζόν του «Mandalorian», ο Grogu μας οδηγεί

Στο τρέιλερ της τρίτης σεζόν του «Mandalorian», ο Grogu μας οδηγεί

Και μαζί με τον Din Djarin βάζουν μπρος για τον πλανήτη Μάνταλορ. Εμείς μετράμε αντίστροφα για την τρίτη σεζόν της σειράς Star Wars που θα δούμε στο Disney+

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά το γεγονός ότι ο πραγματικός πρωταγωνιστής της spin off σειράς του Star Wars «The Mandalorian» είναι οι κυνηγός κεφαλών Din Djarin, την παράσταση ήδη από την πρώτη σεζόν έκλεψε ο Grogu ή αλλιώς, το Baby Yoda και συνοδοιπόρος του Din Djarin. 

Αφού, λοιπόν, ακολουθήσαμε την πορεία τους στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς, τους είδαμε ξανά μαζί στο «The Book of Boba Fett» και από τα γεγονότα αυτού θα πιάσει το νήμα η τρίτη σεζόν του «The Mandalorian» που θα φτάσει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το Disney+ την 1η Μαρτίου.

Μετά, λοιπόν, από τη μικρή γεύση που πήραμε με το πρώτο τρέιλερ του επερχόμενου κύκλου της σειράς πίσω στον Σεπτέμβριο, μόλις κυκλοφόρησε ένα ολόφρεσκο τρέιλερ για να μας προθερμάνει για τα νέα επεισόδια.

Για…έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά βάζουν μπρος λοιπόν ο Din Djarin (Πέντρο Πασκάλ) και ο μικρός αλλά παντοδύναμος Grogu και συγκεκριμένα, βλέπουμε τους δύο ήρωες να κατευθύνονται προς τον πλανήτη Mandalore αλλά και τον Coruscant.

Πέρα από τον Πέντρο Πασκάλ, στη νέα σεζόν της σειράς της Lucasfilm θα δούμε επίσης τον Καρλ Γουέδερς, τον Τζιανκάρλο Εσποζίτο και την Κέιτι Σάκχοφ, ενώ, έχει επιβεβαιωθεί πως θα δούμε ένα cameo πέρασμα και από τον Κρίστοφερ Λόιντ.

Όσο, λοιπόν, μετράμε αντίστροφα για τον τρίτο κύκλο του «The Mandalorian», αφήνουμε τον Grogu να μας οδηγεί: 

Με πληροφορίες από το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή