«Μεγάλες Προσδοκίες»: Πρώτα πλάνα από τη μίνι σειρά με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν

«Μεγάλες Προσδοκίες»: Πρώτα πλάνα από τη μίνι σειρά με πρωταγωνίστρια την Ολίβια Κόλμαν

Σε δημιουργία Στίβεν Νάιτ («Peaky Blinders») και παραγωγή Τομ Χάρντι, Ρίντλεϊ Σκοτ κ.α.

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο teaser τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς «Μεγάλες Προσδοκίες» («Great Expectations») σε δημιουργία Στίβεν ΝάιτPeaky Blinders»), μόλις κυκλοφόρησε και από τα πρώτα κιόλας πλάνα, η παραγωγή μοιάζει εντυπωσιακή.

Το πρότζεκτ πρόκειται για τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Καρόλου Ντίκενς από το 1861, σε παραγωγή των δικτύων FX και ΒΒC. Στο ολιγόλεπτο βίντεο παρακολουθούμε την – εμφανισιακά αγνώριστη – Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της Μις Χάβισαμ και τον Φιόν Γουάιτχεντ ως Πιπ μαζί με τον Τομ Σουίτ να υποδύεται τον Πιπ σε μικρή ηλικία.

Η Μις Χάβισαμ συναντά τον νεαρό Πιπ την ώρα που εκείνος φτάνει στην έπαυλή της για πρώτη φορά. «Τι πλάσμα ανακαλύψαμε», λέει εκείνη με αινιγματικό χαμόγελο.

Η ιστορία ενηλικίωσης ακολουθεί τον Πιπ, ένα ορφανό παιδί με όνειρα για μια καλύτερη τύχη ώσπου η μοίρα θα τον συστήσει στη μυστηριώδη και εκκεντρική Μις Χάβισαμ αλλά και την μικρή Εστέλα (Σαλόμ Μπρουν-Φράνκλιν), οι οποίες θα του συστήσουν έναν πιο σκοτεινό κόσμο. Κάτω από τις μεγάλες προσδοκίες που του δίνονται, ο Πιπ θα πρέπει να ανταπεξέλθει στο κόστος αυτού του νέου κόσμου και να προσπαθήσει να γίνει ο άνδρας που ονειρεύεται.

Εκτός από το σενάριο, ο Νάιτ είναι και παραγωγός της σειράς μαζί με τον Τομ Χάρντι («A Christmas Carol», «Inception»), τον Ρίντλεϊ Σκοτ («The Martian», «Blade Runner»), τον Ντιν Μπέικερ («Taboo», «Trophy»), τον Ντέιβιντ Ζούκερ («The Good Fight», «The Man in the High Castle» και άλλους.

Η μίνι σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη στα BBC One και iPlayer, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες θα προβληθεί στην πλατφόρμα Hulu. Σε διεθνές επίπεδο, θα είναι διαθέσιμη στην streaming υπηρεσία Star+ και αργότερα στο Disney+.

Με πληροφορίες από το BBC, το Deadline 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή