«Ted Lasso»: Προ των πυλών η τρίτη σεζόν της βραβευμένης σειράς – Το πρώτο τρέιλερ

«Ted Lasso»: Προ των πυλών η τρίτη σεζόν της βραβευμένης σειράς – Το πρώτο τρέιλερ

Η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν της δημοφιλούς αθλητικής κομεντί με επίκεντρο το βρετανικό ποδόσφαιρο, θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 15 Μαρτίου

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τεντ Λάσο (Τζέισον Σουντέϊκις) και οι υπόλοιποι χαρακτήρες της βραβευμένης τηλεοπτικής σειράς «Ted Lasso» στην πλατφόρμα της Apple, επιστρέφουν για τρίτο κύκλο επεισοδίων.

Η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν της δημοφιλούς αθλητικής κομεντί με επίκεντρο το βρετανικό ποδόσφαιρο, θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 15 Μαρτίου του 2022 με διπλό επεισόδιο, ενώ τα υπόλοιπα θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση. Μάλιστα, μαζί με την ημερομηνία, η Apple TV+ έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο teaser trailer της σεζόν. 

Ο τρίτος κύκλος του «Ted Lasso» θα αποτελείται από 12 επεισόδια. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, «η πρόσφατα αναβαθμισμένη ομάδα του AFC Richmond βρίσκεται αντιμέτωπη με χλευαστικά σχόλια καθώς οι προβλέψεις των Μέσων Ενημέρωσης την κατατάσσουν ευρέως ως τελευταία στην Πρεμιέρ Λιγκ. Ο Νέιτ (Νικ Μοχάμεντ), εργάζεται για τον Ρούπερτ (Αντονι Χεντ) στην West Ham United. 

Στον απόηχο της αμφιλεγόμενης αποχώρησης του Νέιτ από το Ριτσμοντ, ο Ρόι Κεντ (Μπρετ Γκόλντσταϊν) αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή, μαζί με τον Μπερντ (Μπράνταν Χαντ). Στο μεταξύ, ενώ ο Τεντ αντιμετωπίζει πιέσεις στη δουλειά, συνεχίζει ταυτόχρονα να παλεύει με τα προσωπικά του θέματα. Η Ρεμπέκα (Χάνα Γουάντινχαμ) είναι αφοσιωμένη στο να νικήσει τον Ρούμπερτ και η Κίλεϊ (Τζούνο Τεμπλ) προσπαθεί να γίνει το αφεντικό του δικού της πρακτορείου δημοσίων σχέσεων. Τα πράγματα μοιάζουν να καταρρέουν μέσα και έξω από το γήπεδο, αλλά η ομάδα του Λάσο ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό έτσι κι αλλιώς». 

Δημιουργός της σειράς είναι ο ίδιος ο Σουντέϊκις μαζί με τους Μπιλ Λόρενς, Τζο Κέλι και Χαντ. Μάλιστα, ο Σουντεϊκις είναι και παραγωγός. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή