«The Marvelous Mrs. Maisel»: Η Μιτζ αποχαιρετά το κοινό – Ερχεται ο 5ος κύκλος επεισοδίων

«The Marvelous Mrs. Maisel»: Η Μιτζ αποχαιρετά το κοινό – Ερχεται ο 5ος κύκλος επεισοδίων

Τα τρία πρώτα επεισόδια θα προβληθούν μαζί, ενώ τα υπόλοιπα σε εβδομαδιαία βάση- Το teaser τρέιλερ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μιτζ Μέιζελ επιστρέφει στη μικρή οθόνη για μια τελευταία φορά. Η streaming πλατφόρμα Amazon Prime Video κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ και ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο κεφάλαιο της πολυβραβευμένης σειράς «The Marvelous Mrs. Maisel» 

Το τηλεοπτικό πρότζεκτ των Εϊμι Σέρμαν και Νταν Παλαντίνο («Gilmore Girls», «Bunheads») έρχεται με τον νέο κύκλο επεισοδίων στις 14 Απριλίου 2023. Τα τρία πρώτα επεισόδια θα προβληθούν μαζί, ενώ τα υπόλοιπα σε εβδομαδιαία βάση. 

Στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν, παρακολουθήσαμε την stand-up κωμικό Μιτζ (Ρέιτσελ Μπρόσναχαν) στην προσπάθειά της να ξαναχτίζει καριέρα και φήμη, όταν «κόπηκε» από την περιοδεία του τραγουδιστή Σάι Μπόλντγουιν. Λίγο πριν τους τίτλους τέλους, η ηρωίδα φεύγει από τη διάσιμη αίθουσα συναυλιών Carnegie Hall, πρόθυμη να αντιμετωπίσει κάθε θύελλα που θα έρθει στον δρόμο προς μια επιτυχημένη επαγγελματική ζωή. Η ίδια νιώθει έτοιμη να προχωρήσει και να αγωνιστεί για τη δόξα. 

Στα νέα επεισόδια, η Μιτζ βρίσκεται όσο πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία που τόσο ονειρευόταν, μόνο για να ανακαλύψει ότι το «κοντά» είναι ακόμα μακριά. 

Η Μπρόσναχαν έχει κερδίσει βραβείο Emmy στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά, δύο Χρυσές Σφαίρες, τρία βραβεία SAG και δύο Critics Choice. Το «The Marvelous Mrs. Maisel» έχει αποσπάσει συνολικά 20 Emmys και 54 υποψηφιότητες για τις τέσσερις πρώτες σεζόν, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Καλύτερης Κωμικής Σειράς. 

Μαζί με την Μπρόσναχαν, στο καστ περιλαμβάνονται ο -τέσσερις φορές νικητής βραβείων Emmy -Τόνι Σαλούμπ, η τρεις φορές βραβευμένη με Emmy Αλεξ Μπόρστιν, οι Μαρίν Χινκλ, Μάικλ Ζέγκεν, Κέβιν Πόλακ, Καρολάιν Ααρον, Ριντ Σκοτ κ.α. 

Με πληροφορίες από την Amazon, το Deadline 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή