Ερχεται η τέταρτη σεζόν του «Barry» – Το teaser και η συνέχεια της ιστορίας

Ερχεται η τέταρτη σεζόν του «Barry» – Το teaser και η συνέχεια της ιστορίας

Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρέιλερ για την τέταρτη σεζόν της σειράς «Barry» του δικτύου HBO μόλις κυκλοφόρησε με τον Μπιλ Χέιντερ να αρχίζει να τρελαίνεται στη φυλακή. 
Στην τελευταία σκηνή της τρίτης σεζόν της μαύρης κωμωδίας, ο επιδέξιος δολοφόνος είναι με χειροπέδες. 

Η νέα σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και η ιστορία θα συνεχιστεί σε μεγάλο βαθμό από εκεί που τελείωσε ο προηγούμενος κύκλος επεισοδίων. 

Στο teaser, ο φυλακισμένος Μπάρι Μπέρκμαν καλεί τον Τζιν (Χένρι Γουίνκλερ) σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Σε άλλα πλάνα, ο Τζιν κρατάει ένα όπλο και ο Νοχο Χανκ (Αντονι Κάριγκαν) είναι αγχωμένος, ενώ o Μονρόε (Στίβεν Ρουτ) συνεχίζει να αποτελεί «αγκάθι» του Μπέρκμαν. 

Οσο για τη Σάλι (Σαρα Γκόλντμπεργκ), εκείνη μοιάζει χαμένη όταν η καριέρα της θα καταρρέυσει. Το τρέιλερ επιβεβαιώνει επίσης την επιστροφή του Τζιμ Μος (Ρόμπερτ Γουίσντομ). 

Αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς, όπως ανακοινώθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Η σειρά θα ολοκληρωθεί στις 28 Μαΐου. 

Στην Ελλάδα, ο 4ος κύκλος θα προβληθεί αποκλειστικά στα κανάλια της Nova (Novacinema4) τον Μάιο. 

 

Με πληροφορίες από το Screen Rant 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή