O «Scott Pilgrim» γίνεται anime

Είναι δίκαιο και γίνεται πράξη για το κόμικ που έκανε ταινία ο Έντγκαρ Ράιτ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο ο Έντγκαρ Ράιτ ξεδίπλωνε τα κεφάλαια της «Cornetto Trilogy», δηλαδή παρώδησε μερικά «σοβαρά» κινηματογραφικά είδη στο «Shaun of the Dead», «Hot Fuzz» και «The World’s End», το 2010 έκανε το ίσως πιο ιδιαίτερο πρότζεκτ του ως τώρα. 

Μιλάμε φυσικά για το «Scott Pilgrim VS The World», την ταινία που έκανε τον Μάικλ Σέρα μέλος μπάντας και τα ροζ μαλλιά κουλ ανάμεσα στους -τότε- έφηβους μιλένιαλ χάρη στη Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ.

Η ταινία, πέρα από το ότι θύμιζε μια αντεστραμμένη εκδοχή του «High Fidelity» -άλλωστε, ο Σκοτ Πίλγκριμ προσπαθεί να…αναμετρηθεί με τους επτά πρώην της Ραμόνα Φλάουερς- κράτησε με επινοητικό τρόπο το στοιχείο κόμικ (ως τέτοιο γράφτηκε αρχικά) ένω ο Έντγκαρ Ράιτ έκανε την ταινία σε μεγάλο μέρος της να μοιάζει με πίστα βιντεοπαιχνιδιού. 

Πάνω από μία δεκαετία αργότερα, το «Scott Pilgrim» ετοιμάζεται να γίνει anime για λογαριασμό του Netflix και μάλιστα, τις φωνές των ηρώων θα αναλάβουν οι αυθεντικοί ηθοποιοί της ταινίας: Μάικλ Σέρα, Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Κιέραν Κάλκιν, Κρις Έβανς, Όμπρεϊ Πλάζα, Άννα Κέντρικ, Τζέισον Σουάρτζμαν, μεταξύ άλλων.

Δημιουργός της anime σειράς θα είναι ο Μπράιαν Λι Ο’Μάλεϊ, που θα εμπλακεί στην παραγωγή και το σενάριο, ενώ θα εκτελεί χρέη showrunner μαζί με τον Μπεν Ντέιβιντ Γκραμπίνσκι. 

Κι ο Έντγκαρ Ράιτ δεν θα μείνει αμέτοχος, μιας και θα συμμετάσχει ως παραγωγός στο πρότζεκτ, ενώ το animation θα αναλάβει η ομάδα του Science SARU.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, προετοιμαζόμαστε με το παρακάτω:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT