«Succession»: Ρεκόρ τηλεθέασης – Τα νούμερα που έκανε το τρίτο επεισόδιο

«Succession»: Ρεκόρ τηλεθέασης – Τα νούμερα που έκανε το τρίτο επεισόδιο

Σε αυτό, συνέβαλε η σοκαριστική ανατροπή στην πλοκή, η οποία σχολιάστηκε εκτενώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υψηλά νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το τρίτο επεισόδιο της τέταρτης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του HBO, «Succession», το οποίο προβλήθηκε στο δίκτυο την περασμένη Κυριακή.

Το επεισόδιο κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 2.5 εκατομμύρια θεατές και πρόκειται για το υψηλότερο σκορ σε τηλεθέαση από τότε που η σειρά ξεκίνησε. Σε αυτό, φυσικά, συνέβαλε η σοκαριστική ανατροπή στην πλοκή, η οποία σχολιάστηκε εκτενώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια ανατροπή που αλλάζει τα δεδομένα και επηρεάζει δραματικά την πορεία που είχε πάρει η ιστορία της σειράς μέχρι να έρθει το φινάλε. 

Τα νούμερα τηλεθέασης διαθέτει η εταιρεία Warner Bros. Discovery. Αυτά προήλθαν από το σύστημα μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen που καταγράφει τον αριθμό των ανθρώπων που παρακολούθησαν το επεισόδιο σε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι του HBO, καθώς και τα στοιχεία της Warner Bros. Discovery όσον αφορά τις αναπαραγωγές στην streaming υπηρεσία HBO Max. 

Σε συνέντευξή του στον ιστότοπο Variety, ο σκηνοθέτης του «Succession» Μαρκ Μάιλοντ δήλωσε ότι η μεγάλη αποκάλυψη στο τρίτο επεισόδιο, προετοιμαζόταν από τότε που η ομάδα βρισκόταν στο στάδιο της προ-παραγωγής της τρίτης σεζόν. «Εκείνη ήταν η πρώτη φορά που ο (δημιουργός) Τζέσι Αρμοστρονγκ μου μίλησε γι’αυτή την ιδέα, η οποία θα έπρεπε να υλοποιηθεί στην αρχή της σεζόν, σε επεισόδιο που δεν θα περίμενε κανείς να συμβεί αυτό το γεγονός. Μου φάνηκε υπέροχο». 

Το δεύτερο επεισόδιο (4×02) με τίτλο «Rehearsal» θα προβληθεί τη Μ. Παρασκευή (14/4) στις 22.00 στο Novacinema4. Η περιγραφή έχει ως εξής: Αφού ανακαλύπτουν ότι ο Τομ ακολουθεί τη στρατηγική του Λόγκαν, η Σιβ, ο Κένταλ κι ο Ρόμαν σκέφτονται να υποστηρίξουν τον Σάντι και τον Στούι στη συμφωνία με τον Μάτσον.

Το τρίτο επεισόδιο (4×03) με τίτλο «Connor’s Wedding» θα προβληθεί την Παρασκευή (21/4) στις 22.00 στο Novacinema4. Η περιγραφή έχει ως εξής: Πριν το ταξίδι στην Ευρώπη για τη συνάντηση με τον Μάτσον, ο Λόγκαν αναθέτει στον Ρόμαν να κάνει ένα δυσάρεστο πρώτο βήμα στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής. Την ίδια ώρα, ο Κόνορ ασχολείται με μικρολεπτομέρειες του γάμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή