Το «Sex Education» επιστρέφει – Το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν

Το «Sex Education» επιστρέφει – Το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν

Στις 21 Σεπτεμβρίου, οι θαυμαστές θα παρακολουθήσουν το φινάλε της ιστορίας

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του τέταρτου και τελευταίου κύκλου επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Σεξουαλική Αγωγή» («Sex Education»). 

Η streaming πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο και πλήρες τρέιλερ, σε μια αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου που οι θαυμαστές θα παρακολουθήσουν το φινάλε της ιστορίας. 

Οι χαρακτήρες ενηλικιώνονται. Μετά το κλείσιμο του σχολείου Μούρντεϊλ, οι Οτις και Ερικ βρίσκονται πλέον στο Κολέγιο Κάβεντις. Εκεί ο Οτις θα πρέπει να βρει τα πατήματά του, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι δεν είναι ο μοναδικός σεξοθεραπευτής του σχολείου. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Μέιβ ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace. Ωστόσο, όπως παρακολουθούμε στα πλάνα του τρέιλερ, οι δυό τους αναμένεται να ξανασυναντηθούν. 

«Ο Οτις είναι αγχωμένος για τη δημιουργία της νέας κλινικής του, ενώ ο Ερικ προσεύχεται να μην αποτύχουν στη νέα τους φοιτητική στέγη. Αλλά το Κάβεντις αποτελεί πολιτισμικό σοκ για όλους τους μαθητές του Μούρντεϊλ, το Κολέγιο είναι περισσότερο προοδευτικό από ότι πίστευαν», αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή της σεζόν από το Netflix.

Εκτός από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τις διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες, το σενάριο τη σκηνοθεσία και κυρίως τον τρόπο που παρουσιάζει θέματα γύρω από το σεξ και τις σχέσεις, το «Sex Education» κέρδισε αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία σε σημαντικούς θεσμούς όπως τα BAFTA.

Με πληροφορίες από το Netflix, το ScreenRant 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή