«The Crown»: Σε δύο μέρη η τελευταία σεζόν – Πότε θα κυκλοφορήσει

«The Crown»: Σε δύο μέρη η τελευταία σεζόν – Πότε θα κυκλοφορήσει

Το πρώτο τρέιλερ: Ο θάνατος της Νταϊάνα, η πρωθυπουργία του Τόνι Μπλερ και το ειδύλλιο των πρίγκιπα Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκτη και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «The Crown», («Το Στέμμα») θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη προς το τέλος της χρονιάς, σύμφωνα με τη streaming πλατφόρμα. 

Το πρώτο μέρος της δραματικής σειράς θα είναι διαθέσιμο στην ταινιοθήκη του Netflix στις 16 Νοεμβρίου, ενώ το δεύτερο στις 16 Δεκεμβρίου του 2023. Το πολυβραβευμένο «The Crown», που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ιστορικά γεγονότα, απεικονίζει μια δραματοποιημένη εκδοχή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της τελευταίες σεζόν με ένα ολιγόλεπτο βίντεο που παρουσιάζει τις ηθοποιούς που έχουν υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ ενσαρκώνοντας τον ρόλο της μονάρχη στη χώρα. 

«Δεν είναι επιλογή. Είναι καθήκον. Ο τελευταίος κύκλος έρχεται τον επόμενο μήνα», γράφει η λεζάντα στο κλιπ που δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς του Netflix στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στο teaser διάρκειας ενός λεπτού και τριών δευτερολέπτων, μετά τις Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν που ενσάρκωσαν τη βασίλισσα στις προηγούμενες σεζόν και μιλούν για τα βασιλικά τους καθήκοντα, η Ιμέλντα Στόντον, την οποία παρακολουθούμε από την πέμπτη σεζόν στον ρόλο της Ελισάβετ, προχωρά προς το παράθυρο. Η σιλουέτα της βρίσκεται μπροστά από πλήθος κόσμου που ζητωκραυγάζει.   

Ο πέμπτος κύκλος επεισοδίων εξερεύνησε τα γεγονότα μετά το διαζύγιο του Καρόλου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Νταϊάνα, συμπεριλαμβανομένης της πολυσυζητημένης συνέντευξης που η ίδια έδωσε στο BBC και στον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ. 

Τα επερχόμενα επεισόδια θα καλύψουν το αυτοκινητικό δυστύχημα το 1997 στο Παρίσι, το οποίο προκάλεσε τον θάνατο της Νταϊάνα, ενώ θα εστιάσουν στον οδηγό και επικεφαλής της ασφάλειας στο ξενοδοχείο Ritz Χένρι Πολ όπως και στον σύντροφο της πριγκίπισσας Ντόντι Φαγιέντ. 

Εκτός όμως από αυτό, η ιστορία θα εστιάσει στην πρωθυπουργία του Τόνι Μπλερ και το πρώιμο στάδιο στη σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Με πληροφορίες από το The Guardian. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή