O επικεφαλής του HBO χρησιμοποιούσε τρολ για να απαντά σε κριτικούς τηλεόρασης

O επικεφαλής του HBO χρησιμοποιούσε τρολ για να απαντά σε κριτικούς τηλεόρασης

Παραδέχτηκε ότι τα ψεύτικα tweets δεν ήταν «καθόλου καλή ιδέα» και ζήτησε συγγνώμη από όσους είχαν εμπλακεί

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της συνδρομητικής πλατφόρμας HBO ζήτησε συγγνώμη επειδή ανέθεσε στους υπαλλήλους του να δημιουργήσουν ψεύτικους λογαριασμούς στο Twitter για να επιτίθενται στους κριτικούς της τηλεόρασης.

Ο Kέισι Μπλόις κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης για τα επερχόμενα προγράμματα του HBO και του HBO Max ανέφερε: «Για όσους από εσάς με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι άνθρωπος του προγραμματισμού και πολύ παθιασμένος με τις σειρές που αποφασίζουμε να κάνουμε. Θέλω οι άνθρωποι να τις αγαπούν. Είναι πολύ σημαντικό για μένα το τι σκέφτεστε όλοι για τις εκπομπές. Την περίοδο του 2020 και του 2021, πολλοί που εργάζονταν από το σπίτι, εκτόνωναν την απογοήτευσή τους στο Twitter».

Παραδέχτηκε ότι τα ψεύτικα tweets δεν ήταν «καθόλου καλή ιδέα» και ζήτησε συγγνώμη από όσους είχαν εμπλακεί. «Προφανώς, κανείς δεν θέλει να είναι μέρος μιας ιστορίας με την οποία δεν έχει καμία σχέση», είπε. 

O Mπλόις απάντησε έτσι στο Rolling Stone το οποίο περιέγραψε λεπτομερώς ένα περιστατικό του 2022 που αφορούσε μιa τηλεκριτικό του Vulture, όταν αυτή έκανε ένα αρνητικό σχόλιο για μια σειρά του HBO. Ο επικεφαλής του καναλιού έγινε έξαλλος και ζήτησε να απαντήσει υπάλληλός του μέσω ψεύτικου λογαριασμού στο Twitter. 

Ο Mπλοίς ωστόσο θεωρείται ότι σταθεροποίησε το HBO κατά τη διάρκεια μιας ταραχώδους εποχής στο δίκτυο, αφού πωλήθηκε δύο φορές μέσα σε πέντε χρόνια ως μέρος δύο συγχωνεύσεων των μέσων ενημέρωσης.

Όταν η εταιρεία τηλεπικοινωνιών AT&T εξαγόρασε τη μητρική εταιρεία του HBO Time Warner το 2018, ο επί σειρά ετών επικεφαλής του δικτύου Ρίτσαρντ Πέμπλερ αποχώρησε μετά από συγκρούσεις με τη νέα διοίκηση. Όμως ο Μπλόις παρέμεινε και συνέχισε να παράγει βραβευμένες σειρές για το τηλεοπτικό κανάλι.

Με πληροφορίες από Guardian, Variety, FT

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή