Μια τηλεοπτική πρεμιέρα με πολλά μείον

Μια τηλεοπτική πρεμιέρα με πολλά μείον

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιούργησε, ωστόσο αυτό που συνέβη με το «Just the two of us» ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Δεν αναφερόμαστε μόνο στα τεχνικά προβλήματα της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου του μουσικού σόου του Mega, που άρχισε την περασμένη Τετάρτη (έσβησαν τα φώτα, κατά διαστήματα είχε θολή εικόνα και κακό ήχο), που προφανώς οφείλονται και στο ότι όλα στήθηκαν κάπως πρόχειρα και λίγο βιαστικά, ή στην έλλειψη χημείας της κριτικής επιτροπής και στην ετερόκλητη παρέα των συμμετεχόντων. Αναφερόμαστε και στον τρόπο που κάλυψαν τα πρωινάδικα και τα μεσημεριανάδικα το θέμα. Ατελείωτες ώρες ξοδεύτηκαν με αναλύσεις επί αναλύσεων για το βάψιμο και το στήσιμο της Ζέτας Μακρυπούλια, το καπέλωμά της από τη δασκάλα της και μέλος της κριτικής επιτροπής Ρούλα Κορομηλά, το κοντό καρέ και των δύο, το φόρεμα της τελευταίας με το σκίσιμο α λα Τζολί, το γέλιο της Ρούλας ενώ τραγουδούσε διαγωνιζόμενη, που παρεξήγησε ο καλλιτέχνης προπονητής της κ.ο.κ.

Είπαμε… έκαστος στο είδος του, αλλά υπάρχουν και σοβαρότερα ζητήματα που θα έπρεπε να μας απασχολήσουν τόσο πολύ.

Οσον αφορά στο σόου αυτό καθαυτό, προσεχώς θα δούμε εάν θα καταφέρει να βρει τον ρυθμό του. Εμείς κρατήσαμε την προσπάθεια της παραγωγής να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ πιο ανάλαφρο και χαλαρό, διακωμωδώντας ενίοτε τον τρόπο που αντιμετωπίζουν κάποιοι το φάλτσο του εκάστοτε μη επαγγελματία σε τέτοια σόου. Ανεξάρτητα από το εάν οι παραφωνίες κάποιων από τους διαγωνιζομένους ήταν το κάτι άλλο. Στα συν ήταν και το κεφάτο βιντεάκι της αρχής με τους υποψήφιους διαγωνιζόμενους, με «χαλάκι» το «Happy» του Φαρέλ Γουίλιαμς. Ακόμη η παρουσιάστρια, με ανανεωμένο λουκ, πιο φιλικό – που θύμιζε, όπως κατά κόρον ειπώθηκε, το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Από τους παίκτες ξεχώρισαν οι Μυριέλλα Κουρεντή, Γιώργος Παράσχος, Μάρκος Σεφερλής, αλλά και οι Μίνωας Θεοχάρης, Δημήτρης Μακαλιάς.

Σύμφωνα με τη Nielsen, την πρεμιέρα του «Just the two of us» είδαν 1.449.000 (ποσοστό 34,9% επί των ανοιχτών δεκτών). Την προηγούμενη εβδομάδα, το πρώτο live του μουσικού σόου του ΑΝΤ1 «The Voice», στις 28/3, είδαν 1.642.000 τηλεθεατές ενώ το μερίδιο άγγιξε το 39,1%, ενώ στο ίδιο κανάλι το «The face sounds familiar» στις 30/3 παρακολούθησαν 1.596.000 τηλεθεατές, ποσοστό 38,8%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή