Οι τηλεοπτικές κόντρες συνεχίζονται

Οι τηλεοπτικές κόντρες συνεχίζονται

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα καταφέρει το μουσικό παιχνίδι «Χωρίς Λόγια» με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που αρχίζει τη Δευτέρα στο Mega και θα προβάλλεται καθημερινά, στις 21.00, να… κοντράρει το «Μπρούσκο» (ΑΝΤ1) και το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Alpha), που σαρώνουν στη ζώνη prime time; Τι… ψάρια θα πιάσουν οι δύο ξένες σειρές παραγωγής CBS -Paramaunt «Scorpion» και «CSI: Cyber» που καταφθάνουν την ίδια ημέρα στον ΣΚΑΪ; Ετσι ή αλλιώς αυξάνονται οι επιλογές θέασης για το τηλεοπτικό κοινό.

Στο γεμάτο μουσική παιχνίδι «Χωρίς Λόγια», ο εκάστοτε παίκτης θα μπορεί να κερδίσει μέχρι 10.000 ευρώ, αρκεί να θυμάται τους στίχους ελληνικών τραγουδιών, που θα παίζει ζωντανή ορχήστρα, ώστε να κατατροπώσει τον αντίπαλο. Αποτελεί μεταφορά του γαλλικού φορμάτ «N’ oubliezz pas les paroles» και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 20 χώρες.

Η σειρά «Scorpion», που θα βλέπουμε καθημερινά στις 22.15 στον ΣΚΑΪ, είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του ευφυούς, με δείκτη 190, Γουόλτερ Ο’ Μπράιαν (τον υποδύεται ο Ελιες Γκάμπελ), που μαζί με τους συνεργάτες του στην ομάδα Scorpion αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ απέναντι σε κάθε κυβερνοαπειλή. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι ο ειδικός σε θέματα συμπεριφοράς Τόμπι Κέρτις (Εντι Κέι Τόμας), η θαυματοποιός της μηχανικής Χάπι Κουίν (Τζέιντιν Γουόνκ) και ο αριθμομνήμων γκουρού της στατιστικής Σιλβέστερ Ντον (Αρι Στριντχάιμ). Τους βοηθούν οι Ρόμπερτ Πάτρικ (Κέιμπ Γκάλο), Κάθριν Μακφί (Πέιτζ). Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νικ Σαντόρα («Prison Break»), ενώ την παραγωγή συνυπογράφει ο Αλεξ Κρούζμαν (Hawaii Five-0 κ.ά.).

Στις 23.15, πάντα στον ΣΚΑΪ, έρχεται το «CSI: Cyber» με στόχο την εξιχνίαση κάθε παράνομης δραστηριότητας στο Διαδίκτυο. Επικεφαλής της Μονάδας Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του FBI είναι η ειδική πράκτορας Εϊβερι Ράιαν, την οποία υποδύεται η οσκαρική ηθοποιός Πατρίσια Αρκέτ. Προϊστάμενός της είναι ο Σάιμον Σίφτερ (Πίτερ Μακ Νίκολ). Συνεργάτες της είναι ο εγκληματολόγος Ελάιζα Μούντο (Τζέιμς βαν ντερ Μπικ), ο εσωστρεφής αλλά πανέξυπνος ηλεκτρονικός ερευνητής Ντάνιελ Γκρούμιτζ (Τσάρλι Κουντζ), ο πρώην χάκερ Μπρόντι Νέλσον (Σέιντ Μος) και η ειδικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Ρέιβεν Ραμίρεζ (Χάιλι Κιόκο).

Εσείς τι θα δείτε;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή