Καλή χρονιά με πρεμιέρες εύχεται ο ΣΚΑΪ

Καλή χρονιά με πρεμιέρες εύχεται ο ΣΚΑΪ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι ο μοναδικός μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός που αύξησε το μερίδιό του το α΄ τρίμηνο της τηλεοπτικής σεζόν που διανύουμε, κατά μία ποσοστιαία μονάδα, στο 9,2%. Τη δυναμική του προγράμματός του επιχειρεί να ισχυροποιήσει περαιτέρω ο ΣΚΑΪ από τον καινούργιο χρόνο, ενισχύοντας την πολύωρη ενημέρωση, που τυγχάνει όλο και μεγαλύτερης αποδοχής, με μια νέα εκπομπή έρευνας – ντοκουμέντο, αλλά και με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει από σπουδαία ντοκιμαντέρ και βραβευμένες ξένες σειρές, ελληνικές ταινίες, αλλά και ξένες σε α΄ προβολή, μέχρι το «X-Factor». Τα νέα προγράμματα ανακοίνωσαν, σε μια «ζεστή» συνάντηση με τους τηλεοπτικούς συντάκτες, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Στ. Μαλέλης και η διευθύντρια προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Την εκπομπή έρευνας – ντοκουμέντο, που θα εμπνέεται και από την επικαιρότητα και θα αφηγείται διαφορετικές ιστορίες, θα παρουσιάζουν οι Αλ. Παπαχελάς, Π. Τσίμας και Σία Κοσιώνη. Η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Ιανουαρίου. Ακόμη έρχεται μια σειρά ντοκιμαντέρ –με τη χρηματοδότηση και επιστημονική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση– που αφορά την «Ιστορία της διατροφής στην Ελλάδα: από την προϊστορία μέχρι και σήμερα». Σύντομα θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Προσοχή έργα!», με τον Δ. Ατζαράκη να αξιοποιεί τις αρχές του stand-up comedy για να παρουσιάσει τα κινηματογραφικά νέα, αλλά και να ρίξει και μια λοξή ματιά σε ταινίες που αγαπήσαμε. Οι οντισιόν του «Χ-Factor» αναμένεται να αρχίσουν τον Ιανουάριο. Επίσης, ο σταθμός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Λ. Καπώνη για μια σειρά με ήρωες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης λόγω οικονομικής κρίσης.

Στις 16 ξένες σειρές που έχουν εξασφαλιστεί περιλαμβάνονται οι «Vikings» και «Scorpion», που κατέφθασαν, θα δούμε «Perception» και «The messengers», «ΝCIS New Orleans», τον 14o κύκλο το «CSI Las Vegas», τα νέα επεισόδια του «Game of Τrones», «True detective» κ.ά. Στη ζώνη «Movie time» θα παίξουν «Philomena», «Dallas Buyers club», «Old boy», «Hobit» κ.ά.

Τα γιορτινά τους έβαλαν ήδη οι «Γλυκιές αλχημείες», ενώ επανέρχονται τα «Χίλια μίλια γεύσεις», και οι «Γεύσεις στη φύση» θα δώσουν τη θέση τους στο «Masterclass». Οι εναλλακτικές θέσεις πληθαίνουν ήδη στον ΣΚΑΪ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή