Ο ΣΚΑΪ στον ρυθμό του «X-Factor»

Ο ΣΚΑΪ στον ρυθμό του «X-Factor»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν καιρώ  θα δούμε τυχόν οφέλη που θα αποφέρει στον ΣΚΑΪ η ενδυνάμωση του ψυχαγωγικού του προγράμματος με το μουσικό τάλεντ σόου «X-Factor». Πάντως, το κανάλι του Νέου Φαλήρου, που το α΄ τετράμηνο της σεζόν βελτίωσε το μερίδιό του, κατάφερε να προκαλέσει το ενδιαφέρον τηλεοπτικού κοινού και επίδοξων μουσικών αστέρων άμα τη ανακοινώσει της παραγωγής του μουσικού τάλεντ σόου. Από 1/1, οπότε βγήκε στον αέρα το διαφημιστικό τρέιλερ–κάλεσμα για συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό που πρωτογνωρίσαμε στον ΑΝΤ1 το 2008-2011, και όπου προβλήθηκε για τρεις σεζόν, τα τηλέφωνα… έσπασαν για τις λεπτομέρειες (η σχετική φόρμα υπάρχει στη διεύθυνση http://www.skai.gr/xfactor). Μάλιστα, κάποιοι έφθασαν έως τις εγκαταστάσεις του σταθμού για να αφήσουν τα στοιχεία τους. Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχή εκατοντάδες άτομα.

Παράλληλα, προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες ώστε να βγει το σόου στον αέρα το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου. Οι ξένοι παραγωγοί είναι αυστηροί ως προς τα στάνταρ, αλλά οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ, με επικεφαλής την Αλκηστι Μαραγκουδάκη, θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα. Αν και δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, ΣΚΑΪ και Σάκης Ρουβάς έχουν δώσει τα χέρια και θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι αυτός που θα αναλάβει την παρουσίαση των live. Για την τετραμελή κριτική επιτροπή σχεδόν σίγουρα είναι τα ονόματα της Πέγκυς Ζήνα, της Τάμτας, του Χρήστου Μάστορα από τις Μέλισσες, καθώς και του Γιώργου Θεοφάνους. Για τα back stage ακούγεται το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή. Θεωρείται βέβαιο ότι το σόου θα έχει αλλαγές–έκπληξη σε σχέση με τη βερσιόν που γνωρίζουμε, που φιλοδοξούν να αναθερμάνουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.

Οι οντισιόν αναμένονται στο τέλος του μήνα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ μένει να οριστικοποιηθεί το πώς θα γίνει η επιλογή των Κυπρίων συμμετεχόντων, που φυσικά θα λάβουν μέρος στο σόου. Στη συνέχεια οι κριτές θα αναλάβουν από μία συγκεκριμένη κατηγορία υποψηφίων, ένας τα γκρουπ, άλλος τους νέους καλλιτέχνες 16-25 ετών , ο τρίτος τις συνομήλικες υποψήφιες και ο τέταρτος τους υποψηφίους 25 και άνω.

Το «Χ-Factor» του ΣΚΑΪ θα είναι η 51η παρουσία του στον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή