Πρεμιέρες εκεί που δεν το περιμένεις

Πρεμιέρες εκεί που δεν το περιμένεις

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκεί που δεν το περιμένεις, σε μια περίοδο που η τηλεοπτική παραγωγή έχει βαλτώσει, τρία σόου, μία νέα μουσική εκπομπή και μία νέα κωμική σειρά διεκδικούν την προσοχή μας. Εχουμε και σημειώνουμε:

Τη Δευτέρα 4/4, στις 22.00, το κορυφαίο μουσικό σόου του πλανήτη, το «The X-Factor», ξεκινά τη διαδρομή του στον ΣΚΑΪ. Η κριτική επιτροπή με τους Γ. Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θ. Μαραντίνη, αφού «όργωσαν» Ελλάδα και Κύπρο ψάχνοντας τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές, μας παρουσιάζουν εκείνους που ξεχώρισαν εκ των οποίων 120 πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οπως θα δούμε Δευτέρα και Παρασκευή, κάθε οντισιόν ήταν ένα μεγάλο πάρτι, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά. Το κλίμα μάς μεταφέρει η Ευαγγελία Αραβανή. Η παραγωγή είναι γυρισμένη σε high definition. Αύριο, στις 21.00, επιστρέφει για τρίτη σεζόν στον ΑΝΤ1 το «Your face sounds familiar», με τη Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση και νέα κριτική επιτροπή τους Στ. Φασουλή, Π. Φιλιππίδη, Ν. Μουτσινά και Κατερίνα Παπουτσάκη. Οι Ματθίλδη Μαγγίρα, Οθ. Μεταξάς, Στ. Γαρδέλης, Josephine Wendel, Αποστολία Ζώη, Βαλάντης, Βαλέρια Κουρούπη, Γ. Κρητικός, Δ. Μπέκε και Ελένη Καρακάση μεταμφιέζονται προκειμένου να υποδυθούν σπουδαίους τραγουδιστές live στο πλατό της εκπομπής. Το Σάββατο 9/4, στις 20.45, από το Ε η βασίλισσα της ελληνικής ΤV Ρούλα Κορομηλά επανακάμπτει με το «Bravo Ρούλα». Την Τρίτη 12/4, στις 22.30, στον Alpha, έρχεται το «The Music Project by jumping fish», με τον Μ. Κουινέλη, στο οποίο καλλιτέχνες που αγαπάμε… αλλάζουν και αγαπημένες μελωδίες αναμειγνύονται με μοντέρνα beats. Στην πρεμιέρα η Δήμητρα Γαλάνη συναντά τους Wedding Singers, George Gaudy και Minor Project, που «πειράζουν» μεγάλες της επιτυχίες.

Επίσης, την Πέμπτη 7/4, στις 22.15, καταφθάνει στον ΑΝΤ1 ο «Daddy cool», Θ. Τσαλταμπάσης, ο οποίος στην ομότιτλη σειρά υποδύεται έναν διαζευγμένο πατέρα που έχει να τα βγάλει πέρα με τον 16χρονο γιο του, τη νεογέννητη κόρη του, την κυνική πρώην γυναίκα του, τον «εκμεταλλευτή» πατέρα του και μια θεότρελη από αγάπη γι’ αυτόν σερβιτόρα. Μαζί του οι Ιωάννα Πηλιχού, Χ. Μάρκου, Β. Χαλακατεβάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Λ. Ελευθερίου, Νεφέλη Παπαδερού, Ναταλία Σουίφτ. Τη Δευτέρα 11/4, στην ΕΡΤ2, επανακάμπτει ο «Mr Selfridge» με τον 4ο κύκλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή