Εσείς θα «μουρμουράτε» και φέτος;

Εσείς θα «μουρμουράτε» και φέτος;

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το Mega, που εδώ και δύο εβδομάδες εκπέμπει χωρίς καθόλου ενημέρωση, προβάλλοντας επαναλήψεις ελληνικών σειρών παλαιότερων ετών που γνώρισαν επιτυχία, με βάση τη Nielsen απέσπασε μεταξύ 5 και 18/9 την πρωτιά στα κοινά 15-44 ετών, με μέσο μερίδιο 14,3%. Εν αναμονή των καινούργιων προγραμμάτων, που καταφθάνουν σιγά σιγά, το εν λόγω κοινό προτίμησε να ξαναδεί καλοφτιαγμένες σειρές του καναλιού, όπως οι «Επτά θανάσιμες πεθερές», το «Είσαι το ταίρι μου» και το «Πενήντα πενήντα».

Ηταν και παραμένουν οι ελληνικές σειρές το μεγάλο ατού των καναλιών στην προσπάθεια επικράτησης του ενός έναντι του άλλου.

Την πρωτιά στο σχετικό top ten κατέλαβε το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Alpha), που, παρά τις απανωτές επαναλήψεις, διατηρεί σταθερό κοινό. Το καλοφτιαγμένο διαφημιστικό τρέιλερ της σειράς, που προαναγγέλλει την ανανεωμένη εκδοχή της, η οποία έρχεται στις 3 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 για τέταρτη σεζόν, με τέσσερα ζευγάρια, έχει ήδη ανοίξει την όρεξη στους φαν της. Οι καινούργιοι χαρακτήρες είναι η αισθητικός Νικολέτα και ο γυμναστής Διονύσης, που υποδύονται η δημοφιλής από το «Κάτω Παρτάλι» Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου των «L.A.P.D.» και «Singles». Από λαϊκές μικρομεσαίες οικογένειες, είναι παντρεμένοι και έχουν μια κορούλα τεσσάρων μηνών, της οποίας η φροντίδα θα αποτελεί συχνά θέμα μουρμούρας, καθώς εκείνος είναι και χαζομπαμπάς. Το άλλο νέο ζευγάρι, που είναι γύρω στα είκοσι και στην αρχή της σχέσης, απαρτίζουν η Λένα, που ψάχνει να δει τι θα κάνει στη ζωή της, την οποία ερμηνεύει η Φωτεινή Αθερίδη, και σεισμολόγος Σίμος, με καταγωγή από ένα χωριό κοντά στη Θεσσαλονίκη, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος. Μαζί τους θα μουρμουράνε και φέτος ο Αντώνης Αντωνίου και η Ελένη Κοκκίδου, που μετακόμισαν σε αγροτόσπιτο στην Κρήτη, καθώς και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, που ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον γιο τους, τον Αλέξανδρο, που έλειπε στη Μαδρίτη και φέρνει μαζί του την κοπέλα του, την Πιλάρ.

Μια παραγωγή με υψηλά στάνταρ, με έξυπνο σενάριο, και αξιόλογους ηθοποιούς, που μας έκανε να δούμε με άλλο μάτι τα στραβά κι ανάποδά μας και προκάλεσε συχνά το αβίαστο γέλιο μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή