Δυναμική και συγκινητική πρεμιέρα

Δυναμική και συγκινητική πρεμιέρα

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To «The Voice of Greece» έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη που μας πέρασε στον ΣΚΑΪ και προσείλκυσε αρκετούς, σύμφωνα με τη Nielsen 860.000 τηλεθεατές, ενώ το μερίδιο επί των ανοιχτών δεκτών ήταν 22,8%, αγγίζοντας στα νεαρά κορίτσια 15-24 ετών το 32,3%, στις γυναίκες 45-64 ετών το 34,1%, στις λίγο νεότερες 25-44 ετών το 24,6% και στους άνδρες 65 και άνω το 23,8%. Απέναντι μέτρησαν απώλειες ακόμη και οι «Συμμαθητές» (ΑΝΤ1: 883.000 και 20,8%). Πιο διασκεδαστική από τη βερσιόν που γνωρίσαμε στον ΑΝΤ1, η εκδοχή του ΣΚΑΪ ξεχώρισε για τους 4 νέους coaches, οι οποίοι δεν στάθηκαν μόνο στην κριτική των διαγωνιζομένων, συμμετείχαν στο σόου, αναδεικνύοντας τη μεταξύ τους χημεία, τραγούδησαν, χόρεψαν και μοιράστηκαν αστεία. Φέτος στις θέσεις των κριτών έχουν καθίσει ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ελενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, οι οποίοι μέσω ενός ολιγόλεπτου βίντεο περιέγραψαν τα στοιχεία που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν «φωνή» που αναζητούν και πώς θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν το πρόσωπο που τη διαθέτει. Αμέσως μετά, άρχισε η προσπάθεια των διαγωνιζομένων να πείσουν τους coaches να πατήσουν το κόκκινο buzzer και να γυρίσουν ώστε να τους διεκδικήσουν… Ανάμεσα στους διαγωνιζομένους ακούσαμε και καλές φωνές και είδαμε κάποιους που διέθεταν και καλή σκηνική παρουσία, ενώ δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές καθώς οι συμμετέχοντες εναλλάσσονταν στη σκηνή, από την Εφη από τον Κορυδαλλό, στη 16η Faith Erhe από τη Νιγηρία, και όλα τα παιδιά. Στην παρουσίαση είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, τον οποίο θα θέλαμε να συμμετέχει περισσότερο στο σόου. Το «The Voice of Greece», που προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο, στις 22.00, θα ολοκληρωθεί σε 26 εκπομπές. Απομένουν ακόμη 12 Blind Auditions, ενώ τον Ιανουάριο θα αρχίσουν τα Battles, στα οποία δύο καλλιτέχνες από την ίδια ομάδα θα κάνουν ένα ντουέτο και ο coach θα επιλέγει ποιος θα συνεχίσει μαζί του.

To «The Voice», που από το 2010, οπότε άρχισε, έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στην παγκόσμια μουσική σκηνή κερδίζοντας το κοινό σε 50 και πλέον χώρες, φαίνεται πως γύρισε για να κερδίσει κι άλλους τηλεθεατές, και τουλάχιστον έναν ταλαντούχο ερμηνευτή, που θα κάνει καλή μουσική αρχή υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Minos EMI.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή