ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Βρώμικο Χρήμα»

«Βρώμικο Χρήμα»

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας μυστηριώδους σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix, βασισμένης σε δυνατές-αληθινές ιστορίες που συγκλόνισαν την σύγχρονη εποχή.

Όταν, μάλιστα, αυτή η σειρά μπορεί να καταστεί εφικτό και να βρίσκεται έτοιμη προς απόλαυση την ώρα που θέλει κανείς, σε όποιο σημείο βρίσκεται και όπως επιθυμεί, ιδού ένας ακόμη παραπάνω λόγος προκειμένου να πείσει πως το Νetflix αποτελεί, πλέον, τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση!

Έξι δυνατές ιστορίες εξουσίας και διαφθοράς 

Το χρήμα σίγουρα κάνει τις περισσότερες φορές καλύτερη τη ζωή. Όμως, δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που έχει αποκτηθεί με έναν «κάπως» διαφορετικό από τον ενδεδειγμένο τρόπο.

Αυτοκρατορίες επιχειρήσεων που στηρίχθηκαν στο ψέμα. Εξοντωτικά δάνεια που χρησιμοποιήθηκαν για σκοπούς αλλιώτικους, ύποπτες συναλλαγές, εταιρείες που αναπτύχθηκαν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και.. όχι μόνο, συνθέτουν μια δυνατή δημοσιογραφική σειρά που δεν διστάζει να τα βάλει με ιστορίες που έγιναν πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, επηρέασαν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Ο επίδοξος επιχειρηματίας που μάγεψε τον κόσμο και «σκαρφάλωσε» στην προεδρία των ΗΠΑ

Ακριβώς, πρόκειται για τον Ντόναλντ Τραμπ. Η εικόνα του νυν πλανητάρχη ως επιδέξιου επιχειρηματία πρωτύτερα, είχε «μαγέψει» εκατομμύρια ανθρώπους που ίσως χάρη και εκείνης της πολύ επιτυχημένης του ιδιότητας, του έδωσαν την δυνατότητα να κυβερνήσει και με τις αποφάσεις του, σήμερα, να κρίνεται ακόμα και το μέλλον χιλιάδων επιχειρήσεων αλλά και ανθρώπων. Τί είναι όμως εκείνο που κάνει δημοσιογράφους και πρώην συνεργάτες του να μιλούν για μια σκοτεινή αυτοκρατορία…

Η πιο… «γλυκιά» ληστεία του αιώνα

Είναι ίσως η πιο γλυκιά ληστεία του αιώνα. Πραγματοποιήθηκε για έναν από τους πολυτιμότερους πόρους και σήμα κατατεθέν του Καναδά. Το σιρόπι σφενδάμου. Πως κατάφεραν οι ληστές να σηκώσουν μια δεξαμενή που υπολογίζεται πως αυτό που περιείχε στο εσωτερικό της αντιστοιχούσε στο ποσό των 24 εκατ. ευρώ; Στο Netflix θα πάρει κανείς την απάντηση-αποκάλυψη για τη διαμάχη για έναν από τους πολυτιμότερους πόρους του Καναδά, που κοστίζει πολύ ακριβά και παράγεται αντιστοίχως σε πολύ μικρές ποσότητες.

«Βρώμικο Χρήμα»-1

Το όνειρο κάθε οικολόγου οδηγού που… χάθηκε

Πως το όνειρο κάθε οικολόγου οδηγού συνδέεται με την μεγαλύτερη συστηματική εταιρική απάτη στη σύγχρονη ιστορία, για την οποία προηγήθηκε μια τεράστια και συνάμα αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που οι αγοραστές των αυτοκινήτων χαρακτηρίστηκαν ακόμη και ως θύματα. Και πως αυτό, τελικά, χάθηκε…

«Είμαι επιχειρηματίας…». Αυτή ήταν η απάντηση που δόθηκε στην ερώτηση που τέθηκε σε σε συμμετέχοντα στη δημοσιογραφική έρευνα για το αν θεωρεί πως είναι ηθικός άνθρωπος!

Για να απολαύσεις ελεύθερα, σειρές, όπως η παραπάνω έφθασε και είναι εδώ η WIND VISION. Η νέα συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης από την WIND συνδυάζει εξελιγμένες δυνατότητες θέασης και απίστευτα πλούσιο πρόγραμμα ενώ, σίγουρα, με έως 6 μήνες δώρο Netflix, είναι o καλύτερος τρόπος να απολαμβάνεις έναν ανεξάντλητο κατάλογο με ταινίες, προγράμματα για παιδιά, ντοκιμαντέρ και ταινίες. Αληθινές ιστορίες, καθημερινές, που μπορείς να απολαύσεις όποτε το θελήσεις.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η καλύτερη υπηρεσία τηλεοπτικών σειρών και ταινιών στον κόσμο παρέχεται σε υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης. Εσύ, γιατί να το χάσεις;

*Η προσφορά με δώρο έως 6 μήνες Netflix, ισχύει για αιτήσεις έως 31/06/2018.