Coca-Cola Tρία Έψιλον: Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης νέων

Coca-Cola Tρία Έψιλον: Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης νέων

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέες δράσεις ενίσχυσης της απασχόλησης των νέων εμπλουτίζει το πρόγραμμα Youth Empowered η Coca-Cola Tρία Έψιλον. Οι νέες δράσεις αφορούν ειδικά σεμινάρια που θα ενδυναμώσουν τις δεξιότητες των νέων που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης και να τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Στη νέα δράση Youth Empowered: The HoReCa Edition, η Coca-Cola Tρία Έψιλον έχει στρατηγικό συνεργάτη τη Worklathlon, που ειδικεύεται στην εύρεση προσωπικού για τον τουρισμό και την εστίαση και την υποστήριξη του οργανισμού Found.ation με μοναδική εμπειρία στον χώρο της επιχειρηματικότητας. το Youth Empowered: The HoReCa Edition παρέχει στους συμμετέχοντες προσωπικές, επαγγελματικές και ψηφιακές δεξιότητες, δικτύωση και καθοδήγηση που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στον κλάδο του Ho.Re.Ca ή σε κάποιον άλλο κλάδο που τους ενδιαφέρει.

Να σημειωθεί ότι τα σεμινάρια είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθούν 28-30 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικτυακά μέσα από την σελίδα της WORKATHLON. Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες της Covid-19 εποχής, που περιλαμβάνει:

– Live eLectures & eSeminars με βεβαίωση παρακολούθησης πάνω σε επίκαιρες θεματικές όπως: Sales Skills: The Key to Success, Εισαγωγή στις τεχνικές του e-commerce, Εισαγωγή στο Coding, Social Media, Content management και Digital Marketing.

– Δέκα υποτροφίες στο Bartending Seminar από την Barphilosophy, για τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με τον κλάδο και τους bartenders που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητες τους.

– Δύο υποτροφίες για Front-End Software Development από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Tech Academy του Foun.dation για τους νέους που επιθυμούν να στραφούν σε αυτό τον κλάδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή