ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΑΔΕ: Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση του κοινού στην Αττική

ΑΑΔΕ: Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση του κοινού στην Αττική

Με τα κρούσματα στην Αττική στο «κόκκινο» και στο πλαίσιο των νέων μέτρων για να περιορισθεί η διασπορά του κορωνοϊού, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι έως τις 4 Οκτωβρίου, η εξυπηρέτηση του κοινού στις υπηρεσίες της εντός Αττικής θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν ραντεβού.

Για τον σκοπό αυτό, ο προγραμματισμός των επισκέψεων παρατείνεται έως και τις 16:00, για όσες υπηρεσίες (Κεντρική Υπηρεσία, Δ.Ο.Υ., Τελωνεία και Υπηρεσίες Γενικού Χημείου του Κράτους) είχαν προκαθορισμένο ωράριο εξυπηρέτησης κοινού μέχρι και τις 15:00.

«Με σκοπό την προστασία της υγείας του συναλλακτικού κοινού, κάθε υπηρεσία πρέπει, κατά την είσοδο των πολιτών στο κτίριο, να τηρεί στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) των πολιτών, που εξυπηρετούνται κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να είναι δυνατόν να ενημερωθεί ο πολίτης σε περίπτωση ανάγκης (π.χ. διαπίστωσης κρούσματος στην υπηρεσία, που επισκέφτηκε, αλλαγή της ώρας ραντεβού κ.α.)», αναφέρει η ΑΑΔΕ στην ανακοίνωσή της.