Παράταση της υποχρεωτικής τηλεργασίας έως τις 31 Οκτωβρίου

Παράταση της υποχρεωτικής τηλεργασίας έως τις 31 Οκτωβρίου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παράταση των έκτακτων και προσωρινών μέτρων για την υποχρεωτική τηλεργασία στην Αττική, ανακοίνωσε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου τόσο του μέτρου της υποχρεωτικής εφαρμογής τηλεργασίας για το 40% των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα όσο και του μέτρου του κλιμακωτού ωραρίου έναρξης και λήξης της εργασίας.

Αμφότερα επιδιώκουν την αποφυγή του συνωστισμού στους εργασιακούς χώρους, λόγω των ανησυχιών για την περαιτέρω διασπορά του κορωνοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω μέτρα αφορούν αποκλειστικά την Περιφέρεια Αττικής, η οποία παρουσιάζει βεβαρημένη επιδημιολογική κατάσταση.  

Λίγο νωρίτερα, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε την επιβεβαίωση 411 νέων κρουσμάτων Covid-19 και την αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών σε 89. Παράλληλα, ο αριθμός των θανάτων ενισχύθηκε κατά δύο και πλέον ανέρχεται σε 393.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή