ΤΑΙΠΕΔ για Εγνατία: Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός, γνωστοί οι όροι

ΤΑΙΠΕΔ για Εγνατία: Σε εξέλιξη ο διαγωνισμός, γνωστοί οι όροι

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο διαγωνισμός για την Εγνατία είναι σε πλήρη εξέλιξη και όλες οι διαδικασίες του είναι σε γνώση των επενδυτών από την πρώτη στιγμή. Αυτό επισημαίνει το ΤΑΙΠΕΔ σχολιάζοντας δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποιά έχουν υπάρξει αντιδράσεις για αλλαγές της τελευταίας στιγμής στους όρους του διαγωνισμού. 

«Σε συνέχεια δημοσιευμάτων για τον διαγωνισμό της μακροχρόνιας παραχώρησης της Εγνατίας Οδού, το ΤΑΙΠΕΔ επισημαίνει ότι πάντα διασφαλίζει το δημόσιο συμφέρον και τον υγιή ανταγωνισμό στις διαγωνιστικές διαδικασίες του, οι οποίες είναι αδιάβλητες και διαφανείς» αναφέρει το ΤΑΙΠΕΔ στην ανακοίνωσή του και ξεκαθαρίζει πως είναι πάγια πολιτική του διοικητικού Συμβουλίου του, το οποίο είναι σε πλήρη λειτουργία, να ζητά από τους επενδυτές βελτιωμένη οικονομική προσφορά.

«Το ίδιο θα πράξει και στον διαγωνισμό για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού, με γνώμονα την ενίσχυση των δημοσίων εσόδων» σημειώνει και καταλήγει: «Ο διαγωνισμός της Εγνατίας Οδού είναι σε πλήρη εξέλιξη. Όλα τα βήματα, οι διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα είναι σε γνώση των ενδιαφερόμενων επενδυτών από τη πρώτη στιγμή».

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού είναι ένας από τους σημαντικότερους που τρέχουν για τις υποδομές της χώρας. Στο τελικό στάδιό του έχουν περάσει επτά όμιλοι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή