Δωρεά εξοπλισμού αξίας 500.000 ευρώ στο ΕΣΥ από την Kaizen Gaming

Δωρεά εξοπλισμού αξίας 500.000 ευρώ στο ΕΣΥ από την Kaizen Gaming

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξι κινητές μονάδες δώρισε στο ΕΣΥ η Kaizen Gaming (Stoiximan, Betano) στηρίζοντας, για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες, το Εθνικό Σύστημα Υγείας που δοκιμάζεται λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Η εταιρεία εισφέρει στο ΕΣΥ πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αξίας 500.000 ευρώ και αυτή τη φορά λειτουργεί ως φορέας για την υιοθέτηση από τις υγειονομικές αρχές μιας καινοτόμου τεχνολογίας, η οποία αποτελεί ισχυρή συνθήκη για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε κλίνες εντατικής θεραπείας. 

Αυτή η «ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία», όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, είναι συνυφασμένη με τη συνολική δραστηριότητα της Kaizen Gaming, η οποία προάγει την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία. Τον περασμένο Μάρτιο, με την έναρξη της υγειονομικής κρίσης, η Kaizen Gaming ήταν από τις πρώτες εταιρείες που κινητοποιήθηκαν για τη στήριξη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Κατάφερε, τότε, να εξασφαλίσει 250.000 προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, σε μια περίοδο που η παγκόσμια ζήτηση είχε ξεπεράσει κάθε δυνατότητα προσφοράς και η επίτευξη συμφωνίας για προμήθειά τους ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

«Νιώθουμε την υποχρέωση να μοιραστούμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και είναι σαφές ότι ο καθένας από εμάς οφείλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί ώστε να στηρίξει τόσο τους ήρωες που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όσο, φυσικά, και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Kaizen Gaming Γιώργος Δασκαλάκης.

Η καινοτομία των φορητών μονάδων εντατικής θεραπείας οφείλεται στη δυνατότητά τους να μεταφέρονται και να τοποθετούνται γρήγορα εντός της ελληνικής επικράτειας, ελαττώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη αεροδιακομιδών εντός της χώρας.

Οσον αφορά την Kaizen, ξεκίνησε το 2013 με μια ομάδα 35 ανθρώπων και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 800 στελέχη, με δραστηριότητα, εκτός από την Ελλάδα και την Κύπρο με το brand Stoiximan, σε Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή