Παρά τις επίσημες διαψεύσεις το President πωλείται – Η αγγελία πώλησης και η απάντηση της εταιρείας

Παρά τις επίσημες διαψεύσεις το President πωλείται – Η αγγελία πώλησης και η απάντηση της εταιρείας

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα σημερινά δημοσιεύματα της Καθημερινής και του moneyreview.gr που αποκαλύπτουν το πωλητήριο που έχει θέσει στο ξενοδοχείο President επιχειρεί να διαψεύσει, με ανακοίνωσή της, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ακινήτου ΓΕΚΕ.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει:

“Σε απάντηση των από 30.12.20 επιστολών – ερωτημάτων της Ε.Κ και του Χ.Α σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο περί πώλησης του ξενοδοχείου «President» έναντι ποσού 110 εκατ. ευρώ, ιδιοκτησίας της Εταιρείας, και εξόδου της Εταιρείας από το Χ.Α., η Εταιρεία διαψεύδει τα διαλαμβανόμενα στα σχετικά δημοσιεύματα. Η Εταιρεία σεβόμενη την μακρά ιστορία της στον χώρο του τουρισμού και με βαθύ αίσθημα ευθύνης έναντι των επενδυτών και του πολύτιμου προσωπικού της επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της”.

Ωστόσο, η ανακοίνωση της ΓΕΚΕ προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Κι αυτό δεδομένου ότι χθες, η “Κ” και το Moneyreview μίλησαν με εκπροσώπους της διοίκησης της εταιρείας, οι οποίοι αφότου, καταρχάς, κατέστησαν σαφές ότι δεν υπάρχει πρόθεση σχολιασμού ανέφεραν, εν συνεχεία, ότι δεν υπάρχει “κάποια σοβαρή πρόταση” σχετικά με την πώληση του ξενοδοχείου.

Τα εύλογα ερωτήματα όμως, για τη διάψευση του εγχειρήματος πώλησης του ξενοδοχείου γιγαντώνονται έτι περαιτέρω. Το μεσιτικό γραφείο Ibp, που βρίσκεται στην Avenue d’Auderghem των Βρυξελλών προωθεί προς πώληση το President μέσω της εταιρικής ιστοσελίδας του. Η αγγελία συνοδεύεται και από κείμενο 300 περίπου λέξεων που περιγράφει το ξενοδοχείο. Περιττό να αναφερθεί ότι η Καθημερινή συνομίλησε και με εκπρόσωπο του μεσιτικού γραφείου στις Βρυξέλλες που επιβεβαίωσε ότι το ξενοδοχείο πωλείται. 

Τι αναφέρει η ΓΕΚΕ για την αγγελία πώλησης

Μετά τη δημοσιοποίηση από το Moneyreview της αγγελίας πώλησης του μεσιτικού γραφείου, ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου President Δημήτρης Μίχαλος, διευκρινίζει, σε επικοινωνία του με την ιστοσελίδα, ότι η ΓΕΚΕ δεν έχει παράσχει ούτε γραπτή ούτε προφορική εντολή σε οποιοδήποτε μεσιτικό γραφείο για την αναζήτηση αγοραστή για το κτήριο.

Παρά τις επίσημες διαψεύσεις το President πωλείται – Η αγγελία πώλησης και η απάντηση της εταιρείας-1

Πηγή: moneyreview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή